Chociaż nie wykluczam, że w takim tempie Leocja poleci kiedyś w kosmos... chociaż w trzecim locie możliwe, że poleciałaby już oficjalnie w pełny kosmos

Ale to serio??? Zbierają naklejki??? XD Przecież one stopią się w błyskawicznym tempie.Damiano á-la-Triste pisze: ↑12 września 2023, 20:23 Chciałem wysłać herb Leocji na Peruna, żeby mój kraj poleciał chociaż w granicę stratosfery, no ale cena niestety mnie przed tym skutecznie powstrzymała...
Chociaż nie wykluczam, że w takim tempie Leocja poleci kiedyś w kosmos... chociaż w trzecim locie możliwe, że poleciałaby już oficjalnie w pełny kosmos![]()
No jak spłoną? Przecież Perun nie poleci aż tak wysoko, a co najważniejsze nie rozpędzi się aż tak, że wchodząc w atmosferę się w niej spaliHeinz-Werner Grüner pisze: ↑12 września 2023, 20:45Ale to serio??? Zbierają naklejki??? XD Przecież one spłoną w błyskawicznym tempie.Damiano á-la-Triste pisze: ↑12 września 2023, 20:23 Chciałem wysłać herb Leocji na Peruna, żeby mój kraj poleciał chociaż w granicę stratosfery, no ale cena niestety mnie przed tym skutecznie powstrzymała...
Chociaż nie wykluczam, że w takim tempie Leocja poleci kiedyś w kosmos... chociaż w trzecim locie możliwe, że poleciałaby już oficjalnie w pełny kosmos![]()
Dobra dobra, ja już wiem, że chcesz by Leocja spłonęła.Damiano á-la-Triste pisze: ↑12 września 2023, 20:47No jak spłoną? Przecież Perun nie poleci aż tak wysoko, a co najważniejsze nie rozpędzi się aż tak, że wchodząc w atmosferę się w niej spaliHeinz-Werner Grüner pisze: ↑12 września 2023, 20:45Ale to serio??? Zbierają naklejki??? XD Przecież one spłoną w błyskawicznym tempie.Damiano á-la-Triste pisze: ↑12 września 2023, 20:23 Chciałem wysłać herb Leocji na Peruna, żeby mój kraj poleciał chociaż w granicę stratosfery, no ale cena niestety mnie przed tym skutecznie powstrzymała...
![]()
Żeby moja ojczyzna płonęła? Nigdy!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑12 września 2023, 21:10Dobra dobra, ja już wiem, że chcesz by Leocja spłonęła.Damiano á-la-Triste pisze: ↑12 września 2023, 20:47No jak spłoną? Przecież Perun nie poleci aż tak wysoko, a co najważniejsze nie rozpędzi się aż tak, że wchodząc w atmosferę się w niej spaliHeinz-Werner Grüner pisze: ↑12 września 2023, 20:45
Ale to serio??? Zbierają naklejki??? XD Przecież one spłoną w błyskawicznym tempie.![]()
![]()
"Nie rzucim ziemi skąd nasz ród... "Damiano á-la-Triste pisze: ↑12 września 2023, 21:27Żeby moja ojczyzna płonęła? Nigdy!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑12 września 2023, 21:10Dobra dobra, ja już wiem, że chcesz by Leocja spłonęła.Damiano á-la-Triste pisze: ↑12 września 2023, 20:47
No jak spłoną? Przecież Perun nie poleci aż tak wysoko, a co najważniejsze nie rozpędzi się aż tak, że wchodząc w atmosferę się w niej spali![]()
![]()
![]()