Przy okazji przypominam, bo rzadko w ferworze walki o tym wspominałem, że mamy całkiem zacne grono sponsorów i sporą kaskę do rozdania!

Ok. Czyli niezależnie kto wygra, Sophie dostaje całość XD

Hmm... A czy Sophie zadeklarowała czy idzie z mamą czy z tatą?
Bez komentarzaHeinz-Werner Grüner pisze: ↑25 września 2023, 10:38Hmm... A czy Sophie zadeklarowała czy idzie z mamą czy z tatą?![]()

Ja mam na myśli rodzinę a nie którego rodzica wybieraHeinz-Werner Grüner pisze: ↑25 września 2023, 10:38Hmm... A czy Sophie zadeklarowała czy idzie z mamą czy z tatą?![]()

No właśnie, że dzięki wspaniałemu posunięciu Waszych rodziców, to rodziną już Was nazwać nie można.Isabella Swann pisze: ↑25 września 2023, 11:04Ja mam na myśli rodzinę a nie którego rodzica wybieraHeinz-Werner Grüner pisze: ↑25 września 2023, 10:38Hmm... A czy Sophie zadeklarowała czy idzie z mamą czy z tatą?![]()
w końcu jak ona dostanie wszystko to nie będę żałować wydanych pieniędzy bo w rodzinie zostanie
![]()
Szczególnie w Edelweiss. My tu prowadzimy iście spokojne życie.Ignats ik Ruth pisze: ↑25 września 2023, 20:18 Ile to można towarzyskiego życia poznać przy prostym stoliku z szachami.![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości