Radio Poleca!
Regulamin forum
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Radio Poleca!
A ja bym chciała dowiedzieć się tajemnic @Fatima Popow-Chojnacka ! Jakieś smaczki z alkowy...
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
O tak! Też miałbym kilka ciekawych pytań.Femme Mystere pisze: ↑08 lutego 2024, 18:08 A ja bym chciała dowiedzieć się tajemnic @Fatima Popow-Chojnacka ! Jakieś smaczki z alkowy...
- Fatima Popow-Chojnacka • Stempel
-
ODZNACZENIA
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ok. Rozumiem, ale tak serio, serio, dlaczego od razu negujesz? Gdyby Twoim pytającym była np. moja skromna osoba? Jest to jakiś problem?
-
ODZNACZENIA
Kto by pytał, to problemu nie mam z tym. Po prostu nie zamierzam głosowego udzielać :p Ale pisemnego owszem, może kiedyś w przyszłości jakiś ładny długi wywiadzik czemu nie :pHeinz-Werner Grüner pisze: ↑08 lutego 2024, 22:33Ok. Rozumiem, ale tak serio, serio, dlaczego od razu negujesz? Gdyby Twoim pytającym była np. moja skromna osoba? Jest to jakiś problem?
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
A to mnie własnie o ten głosowy chodzi... Wyzwanie?Fatima Popow-Chojnacka pisze: ↑08 lutego 2024, 22:39Kto by pytał, to problemu nie mam z tym. Po prostu nie zamierzam głosowego udzielać :p Ale pisemnego owszem, może kiedyś w przyszłości jakiś ładny długi wywiadzik czemu nie :pHeinz-Werner Grüner pisze: ↑08 lutego 2024, 22:33Ok. Rozumiem, ale tak serio, serio, dlaczego od razu negujesz? Gdyby Twoim pytającym była np. moja skromna osoba? Jest to jakiś problem?
-
ODZNACZENIA
Niestety wyznawania nie podejmę sięHeinz-Werner Grüner pisze: ↑08 lutego 2024, 22:58A to mnie własnie o ten głosowy chodzi... Wyzwanie?Fatima Popow-Chojnacka pisze: ↑08 lutego 2024, 22:39Kto by pytał, to problemu nie mam z tym. Po prostu nie zamierzam głosowego udzielać :p Ale pisemnego owszem, może kiedyś w przyszłości jakiś ładny długi wywiadzik czemu nie :pHeinz-Werner Grüner pisze: ↑08 lutego 2024, 22:33
Ok. Rozumiem, ale tak serio, serio, dlaczego od razu negujesz? Gdyby Twoim pytającym była np. moja skromna osoba? Jest to jakiś problem?
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Wyzwania czy wyznania, nie ma znaczenia.Fatima Popow-Chojnacka pisze: ↑08 lutego 2024, 23:25Niestety wyznawania nie podejmę sięHeinz-Werner Grüner pisze: ↑08 lutego 2024, 22:58A to mnie własnie o ten głosowy chodzi... Wyzwanie?Fatima Popow-Chojnacka pisze: ↑08 lutego 2024, 22:39
Kto by pytał, to problemu nie mam z tym. Po prostu nie zamierzam głosowego udzielać :p Ale pisemnego owszem, może kiedyś w przyszłości jakiś ładny długi wywiadzik czemu nie :p![]()
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
BINGO! @Gaetano Kohlmeise to będzie Twój pierwszy wywadFatima Popow-Chojnacka pisze: ↑08 lutego 2024, 22:39Kto by pytał, to problemu nie mam z tym. Po prostu nie zamierzam głosowego udzielać :p Ale pisemnego owszem, może kiedyś w przyszłości jakiś ładny długi wywiadzik czemu nie :pHeinz-Werner Grüner pisze: ↑08 lutego 2024, 22:33Ok. Rozumiem, ale tak serio, serio, dlaczego od razu negujesz? Gdyby Twoim pytającym była np. moja skromna osoba? Jest to jakiś problem?
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Radio Mikronacje zyskało nową pracownicę PR?Femme Mystere pisze: ↑12 lutego 2024, 10:30BINGO! @Gaetano Kohlmeise to będzie Twój pierwszy wywadFatima Popow-Chojnacka pisze: ↑08 lutego 2024, 22:39Kto by pytał, to problemu nie mam z tym. Po prostu nie zamierzam głosowego udzielać :p Ale pisemnego owszem, może kiedyś w przyszłości jakiś ładny długi wywiadzik czemu nie :pHeinz-Werner Grüner pisze: ↑08 lutego 2024, 22:33
Ok. Rozumiem, ale tak serio, serio, dlaczego od razu negujesz? Gdyby Twoim pytającym była np. moja skromna osoba? Jest to jakiś problem?Ale wywiedz się wszystkiego proszę!