Gra "Rzeczpospolita wzdłuż i wszerz"
Regulamin forum
- Gaetano Kohlmeise • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Gra "Rzeczpospolita wzdłuż i wszerz"
Zapraszam wszystkich do wzięcia udziału w grze Rzeczpospolita wzdłuż i wszerz. Do gry można dołączyć od jutra tj. 10 czerwca, do piątku 14 czerwca.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Gra "Rzeczpospolita wzdłuż i wszerz"
Opisze Szanowny w dwóch slowach o co cho... Sorka, ale aktywny weekend.Gaetano Kohlmeise pisze: ↑09 czerwca 2024, 20:37 Zapraszam wszystkich do wzięcia udziału w grze Rzeczpospolita wzdłuż i wszerz. Do gry można dołączyć od jutra tj. 10 czerwca, do piątku 14 czerwca.
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Właściwie wszystko jest pod linkiem. Tam są opisane zasady i przebieg gry.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑09 czerwca 2024, 22:14Opisze Szanowny w dwóch slowach o co cho... Sorka, ale aktywny weekend.Gaetano Kohlmeise pisze: ↑09 czerwca 2024, 20:37 Zapraszam wszystkich do wzięcia udziału w grze Rzeczpospolita wzdłuż i wszerz. Do gry można dołączyć od jutra tj. 10 czerwca, do piątku 14 czerwca.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Tak wiem, wiem... Chciałem po prostu odpisać, a jeszcze sporo reala przede mną dzisiaj. W takim razie jutro nadrobię.Gaetano Kohlmeise pisze: ↑09 czerwca 2024, 22:15Właściwie wszystko jest pod linkiem. Tam są opisane zasady i przebieg gry.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑09 czerwca 2024, 22:14Opisze Szanowny w dwóch slowach o co cho... Sorka, ale aktywny weekend.Gaetano Kohlmeise pisze: ↑09 czerwca 2024, 20:37 Zapraszam wszystkich do wzięcia udziału w grze Rzeczpospolita wzdłuż i wszerz. Do gry można dołączyć od jutra tj. 10 czerwca, do piątku 14 czerwca.
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dołącz do tych śmiałków, którzy już podjęli trudną drogę wzdłuż i wszerz Rzeczypospolitej. Dołączyć można jeszcze do piątku włącznie. Każdy ma równe szanse na wygraną, niezależnie od dnia startu!

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No to i ja wyruszyłem w podróż, wzdłuż i wszerz...ja to chyba nawet na opak.Gaetano Kohlmeise pisze: ↑12 czerwca 2024, 20:17 Dołącz do tych śmiałków, którzy już podjęli trudną drogę wzdłuż i wszerz Rzeczypospolitej. Dołączyć można jeszcze do piątku włącznie. Każdy ma równe szanse na wygraną, niezależnie od dnia startu!
![]()
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ledwie zacząłem a już mnie Tatary najechały! Ja to mam szczęście. 
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ciekawy jestem jak tam potoczyła się rozgrywka. Jakiś skrót wydarzeń?
Kto zajął La Palmę?
Kto zajął La Palmę?

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
La Palmę zająć może tylko jeden gość. Zwie się Miramontes.Joachim Cargalho pisze: ↑25 czerwca 2024, 22:00 Ciekawy jestem jak tam potoczyła się rozgrywka. Jakiś skrót wydarzeń?
Kto zajął La Palmę?![]()
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA