Nadzieje Szarotek

Moderator: Targersdorf Borisz

A jeszcze jest trzeci brat, jeśli dobrze pamiętam, ale jak mu było i daczego nie ma go w Nadziejach, to nie wiem.
A bo bardzo ogólnie było o nim wspomniane....Heinz-Werner Grüner pisze: ↑15 marca 2025, 10:53A jeszcze jest trzeci brat, jeśli dobrze pamiętam, ale jak mu było i daczego nie ma go w Nadziejach, to nie wiem.![]()
Dzięki! Dopisujemy Melchisedek Tomović - ile lat jest młodszy od Diti'ego? Chciałbym wiedzieć ile lat się na niego szykować.Ludwig Tomović pisze: ↑15 marca 2025, 19:31A bo bardzo ogólnie było o nim wspomniane....Heinz-Werner Grüner pisze: ↑15 marca 2025, 10:53A jeszcze jest trzeci brat, jeśli dobrze pamiętam, ale jak mu było i daczego nie ma go w Nadziejach, to nie wiem.![]()
Na imię ma Melchisedek (widać religijną fascynację ojca-pastora), co ciekawe może zagrać praktycznie na każdej pozycji, więc jeśli trenerzy młodzieżówek Szarotek ukierunkują go na jakiej pozycji najbardziej przyda się w seniorskiej kadrze i gdzie będzie mógł grać w miarę regularnie, to na pewno się go da odpowiednio uformować.