Tak. myślę, że tak.Joachim Cargalho pisze: ↑11 lipca 2024, 19:12 @Krzysztof Windsor da radę z koncertem kiedy by on nie był?
Edeliebe 1924
Regulamin forum
- Krzysztof Windsor • Stempel
- Ambasador Królestwa Voxlandu
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Edeliebe 1924
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Liczy się to, żeby w ogóle się zadziało, a jak się nie uda to trudno.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑13 lipca 2024, 19:45Jasna sprawa jefe, tylko akurat moje pokłady kreatywności się poszły delikatnie rzecz ujmując J***ć więc jak trzeba to pomogę jak mogę ale co z tego wyjdzie nie wiem nawet ja.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑12 lipca 2024, 09:27 Wszystko według określonych wcześniej planów. Ja swoje wiem co mam robić, a jak @Joachim Cargalho dorzuci, @Krzysztof Windsor podśpiewa, niezawodni @Albert Fryderyk de Espada i @Gaetano Kohlmeise coś pomogą to ugramy to aż miło.
Z mojej strony raczej nic nie będzie. Ostatni turniej szachowy pokazał jak bardzo słabo, jeśli chodzi o organizację sobie poradziłam. Cały zamysł turniejów szachowych nadal wspieram, ale wymaga on dużo lepiej zorganizowanej osoby.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑12 lipca 2024, 09:27 Jako, że spadłem z konia i w zakopałem się w śniegu w górach na 4 dni, dziś dopiero wracam, ale jak ostro ruszymy to Edeliebe na 17-19 lipca można podpromować aż miło. Palec pod budkę czy ktoś pomaga?
Wszystko według określonych wcześniej planów. Ja swoje wiem co mam robić, a jak @Joachim Cargalho dorzuci, @Krzysztof Windsor podśpiewa, niezawodni @Albert Fryderyk de Espada i @Gaetano Kohlmeise coś pomogą to ugramy to aż miło. A może i uda się "szach-mata" z @Sophie na lajwie? Zobaczymy co przyniesie dziś i jutro i działamy, ok?
/-/Sophie Susanne Cargalho Windsachen
Dumna obywatelka Kotliny
Dumna obywatelka Kotliny
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie ma co się zamartwiać, tylko działąć dalej. Ja bym drążył dalej, tym bardziej teraz kiedy ludzie będą śledzić poczynania Edli.Sophie pisze: ↑14 lipca 2024, 19:41Z mojej strony raczej nic nie będzie. Ostatni turniej szachowy pokazał jak bardzo słabo, jeśli chodzi o organizację sobie poradziłam. Cały zamysł turniejów szachowych nadal wspieram, ale wymaga on dużo lepiej zorganizowanej osoby.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑12 lipca 2024, 09:27 Jako, że spadłem z konia i w zakopałem się w śniegu w górach na 4 dni, dziś dopiero wracam, ale jak ostro ruszymy to Edeliebe na 17-19 lipca można podpromować aż miło. Palec pod budkę czy ktoś pomaga?
Wszystko według określonych wcześniej planów. Ja swoje wiem co mam robić, a jak @Joachim Cargalho dorzuci, @Krzysztof Windsor podśpiewa, niezawodni @Albert Fryderyk de Espada i @Gaetano Kohlmeise coś pomogą to ugramy to aż miło. A może i uda się "szach-mata" z @Sophie na lajwie? Zobaczymy co przyniesie dziś i jutro i działamy, ok?
- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
W sensie mam pomysł ale kompletnie nie wiem jak go wykonać technicznie. Może się potem podzielę prywatnie pomysłem a nuż jefe wymyśli jak to zrealizować.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑14 lipca 2024, 15:40Liczy się to, żeby w ogóle się zadziało, a jak się nie uda to trudno.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑13 lipca 2024, 19:45Jasna sprawa jefe, tylko akurat moje pokłady kreatywności się poszły delikatnie rzecz ujmując J***ć więc jak trzeba to pomogę jak mogę ale co z tego wyjdzie nie wiem nawet ja.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑12 lipca 2024, 09:27 Wszystko według określonych wcześniej planów. Ja swoje wiem co mam robić, a jak @Joachim Cargalho dorzuci, @Krzysztof Windsor podśpiewa, niezawodni @Albert Fryderyk de Espada i @Gaetano Kohlmeise coś pomogą to ugramy to aż miło.
- Jürgen Voller • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Setareh Voller wraz z drogim małżonkiem pomału meldują się na górskim szlaku!
- Załączniki
-
- Screenshot_20240311-084731.png (1 MiB) Przejrzano 145 razy
- Roman Schädel • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Joachim Cargalho • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jak tylko będziesz gotowy. Na pewno się zejdziemy.
Wiesz, ze to będzie rozwleczone w czasie - jak to w mikronacjach.
Możemy się też umówić na 20 na przykład.
Wiesz, ze to będzie rozwleczone w czasie - jak to w mikronacjach.
Możemy się też umówić na 20 na przykład.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nieoficjalnie już zaczęliśmy, a oficjalnie od środy do piątku. Byłoby miło jakbyś nas ugościł w świątyni.
- Jürgen Voller • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL