Ronon Dex pisze: ↑20 lipca 2024, 20:56
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑20 lipca 2024, 19:04
Tak, grafiki owszem, ale ciekaw jestem czy Herr Dex pokusi się o stroje dla piłkarzy.
Co prawda piłka kopana mnie brzydzi... tako w realu, jak i skutkiem tego w wirtualu - ale graficznie pewnie to nie jest żaden problem.
Tylko czy są jakieś "matryce" (wzorce, wymogi?), bo jak się orientuję to ta Wasza zabawa "w piłeczkę" to w jakiejś grze komputerowej jest? Coś na wzór?
Jeśli chodzi o stroje sportowe to bawimy się w mikro w swoje "marki". Kilku chętnych jest od paru lat (strzelam na oko z 5, ja, Pavel vd Gibson, Ludwik, Oswald i ktoś na pewno jeszcze, ale wyleciało mi z głowy). Każdy ma swój szablon, jeden robi w w tym, drugi w tamtym. To nie ma znaczenia.
W Xpert Eleven (manager online), gdzie od niemalże 20 lat grają mikronacje pozwala na dodanie swoich strojów tylko VIP (opłaty realne), ale nie ma znaczenia to w narracji. Jeśli natomiast trener Nan Di zdecydowałbym się opłacić i chciałby mieć trykoty w grze, to ja je dopasuje. To nie problem.
Jak któryś z zakładów w Funan, Bicun i Nanyang przygotuje komplet strojów to ja chętnie zobaczę. Wzór nie ma znaczenia.
Dodam tylko "systemową" kolorystykę jaką zaproponował trener Thomas von Lisendorff i tego bym się trzymał.