Czuję się niezmiernie zaszczycony móc gościć tu wszystkich pasjonatów mikronacyjnej motoryzacji.
Przed nami kreuje się świetlana przyszłość, a marka EBE będzie kamieniem węgielnym tego sukcesu. Obecna w naszej Kotlinie praktycznie od początków jej istnienia nabiera dziś nowego znaczenia.
Cieszę się iż dane mi jest współpracować z najlepszymi projektantami i inżynierami motoryzacyjnymi na kontynencie aby móc realizować nasze wizję, wizje które po miesiącach prac w końcu nabrały realnego kształtu.
Z dumą mogę dziś państwu zaprezentować pierwszy model EBE stworzony w ścisłej współpracy z EspaGrün.
Nowy wóz będzie koniem pociągowym przemysłu motoryzacyjnego Kotliny oraz pierwszym modelem samochodu rajdowego dla EspaGrün na nadchodzący sezon zmagań Rajdowych Mistrzostw Austro-Węgier.
To co skrywa się pod plandeką za moimi plecami to przyszłość, przyszłość która pozwoli nam wygrywać z najcięższymi przeciwnikami na najbardziej wymagających torach jakie tylko się nam trafią.
O naszych planach oraz przewidywaniach wobec zbliżających się zmagań oddaję głos drugiej połówce i mózgowi EspaGrün, Herr Oberhauptowi @Heinz-Werner Grüner.
Tylko jak on jest mózgiem operacji to czym ja jestem, twarzą? Nie no większe powodzenie i pogłos to ma jefe. Sercem? No może przędze, powiedzmy że kwalifikuję się w tym projekcie jako prawa komora serca.
Ale już bez mojego ględzenia, ten na kogo wszyscy czekają!