NAJSZYBSZE CODZIENNE! WIADOMOŚCI KOSMICZNE
Źródło informacji:
RocketLab na 𝕏
rocketlab.com
Ja bym poczytał troszkę o historii zanim poleciały załogi amerykańskie i sowieckie w kosmos...Damiano Windsachen pisze: ↑24 lipca 2024, 23:00 aha no i jak macie jakieś pomysły jak można urozmaicić troszkę wątek to z chęcią posłucham :3
Brzmi fajnie, ale nie wiele się wtedy działo więc byłby to stosunkowo mały epilog wydawniczyHeinz-Werner Grüner pisze: ↑02 sierpnia 2024, 09:12Ja bym poczytał troszkę o historii zanim poleciały załogi amerykańskie i sowieckie w kosmos...Damiano Windsachen pisze: ↑24 lipca 2024, 23:00 aha no i jak macie jakieś pomysły jak można urozmaicić troszkę wątek to z chęcią posłucham :3
No, ale zawsze to jakiś początek. Ewentualnie możesz pisać o... polskich próbach (jak wyglądała walka Hermaszewskiego by lecieć w kosmos itd. - choć to akurat dość znany mi temat)Damiano Windsachen pisze: ↑02 sierpnia 2024, 09:13Brzmi fajnie, ale nie wiele się wtedy działo więc byłby to stosunkowo mały epilog wydawniczyHeinz-Werner Grüner pisze: ↑02 sierpnia 2024, 09:12Ja bym poczytał troszkę o historii zanim poleciały załogi amerykańskie i sowieckie w kosmos...Damiano Windsachen pisze: ↑24 lipca 2024, 23:00 aha no i jak macie jakieś pomysły jak można urozmaicić troszkę wątek to z chęcią posłucham :3
Strasznie nie lubię pisać o ruskich, a szczególnie o InterkosmosieHeinz-Werner Grüner pisze: ↑02 sierpnia 2024, 09:15No, ale zawsze to jakiś początek. Ewentualnie możesz pisać o... polskich próbach (jak wyglądała walka Hermaszewskiego by lecieć w kosmos itd. - choć to akurat dość znany mi temat)Damiano Windsachen pisze: ↑02 sierpnia 2024, 09:13Brzmi fajnie, ale nie wiele się wtedy działo więc byłby to stosunkowo mały epilog wydawniczyHeinz-Werner Grüner pisze: ↑02 sierpnia 2024, 09:12
Ja bym poczytał troszkę o historii zanim poleciały załogi amerykańskie i sowieckie w kosmos...
No to niech będzie i o bezzałogowych satelitach.Damiano Windsachen pisze: ↑02 sierpnia 2024, 09:21Strasznie nie lubię pisać o ruskich, a szczególnie o InterkosmosieHeinz-Werner Grüner pisze: ↑02 sierpnia 2024, 09:15No, ale zawsze to jakiś początek. Ewentualnie możesz pisać o... polskich próbach (jak wyglądała walka Hermaszewskiego by lecieć w kosmos itd. - choć to akurat dość znany mi temat)Damiano Windsachen pisze: ↑02 sierpnia 2024, 09:13
Brzmi fajnie, ale nie wiele się wtedy działo więc byłby to stosunkowo mały epilog wydawniczy
Prędzej pewnie skończy się na bezzałogowych satelitach XD
Ja bym zadał inaczej pytanie, czy cokolwiek jest jasne.Damiano Robingren pisze: ↑07 sierpnia 2024, 20:53 Oczywiście jak coś jest niejasne lub jak czegoś nie rozumiecie, to śmiało piszcie, z chęcią po odpowiadam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości