NAJSZYBSZE CODZIENNE! WIADOMOŚCI KOSMICZNE

Źródło informacji:
RocketLab na 𝕏
rocketlab.com
Ja bym poczytał troszkę o historii zanim poleciały załogi amerykańskie i sowieckie w kosmos...Damiano Windsachen pisze: ↑24 lipca 2024, 23:00 aha no i jak macie jakieś pomysły jak można urozmaicić troszkę wątek to z chęcią posłucham :3
Brzmi fajnie, ale nie wiele się wtedy działo więc byłby to stosunkowo mały epilog wydawniczyHeinz-Werner Grüner pisze: ↑02 sierpnia 2024, 09:12Ja bym poczytał troszkę o historii zanim poleciały załogi amerykańskie i sowieckie w kosmos...Damiano Windsachen pisze: ↑24 lipca 2024, 23:00 aha no i jak macie jakieś pomysły jak można urozmaicić troszkę wątek to z chęcią posłucham :3
No, ale zawsze to jakiś początek. Ewentualnie możesz pisać o... polskich próbach (jak wyglądała walka Hermaszewskiego by lecieć w kosmos itd. - choć to akurat dość znany mi temat)Damiano Windsachen pisze: ↑02 sierpnia 2024, 09:13Brzmi fajnie, ale nie wiele się wtedy działo więc byłby to stosunkowo mały epilog wydawniczyHeinz-Werner Grüner pisze: ↑02 sierpnia 2024, 09:12Ja bym poczytał troszkę o historii zanim poleciały załogi amerykańskie i sowieckie w kosmos...Damiano Windsachen pisze: ↑24 lipca 2024, 23:00 aha no i jak macie jakieś pomysły jak można urozmaicić troszkę wątek to z chęcią posłucham :3![]()
Strasznie nie lubię pisać o ruskich, a szczególnie o InterkosmosieHeinz-Werner Grüner pisze: ↑02 sierpnia 2024, 09:15No, ale zawsze to jakiś początek. Ewentualnie możesz pisać o... polskich próbach (jak wyglądała walka Hermaszewskiego by lecieć w kosmos itd. - choć to akurat dość znany mi temat)Damiano Windsachen pisze: ↑02 sierpnia 2024, 09:13Brzmi fajnie, ale nie wiele się wtedy działo więc byłby to stosunkowo mały epilog wydawniczyHeinz-Werner Grüner pisze: ↑02 sierpnia 2024, 09:12
Ja bym poczytał troszkę o historii zanim poleciały załogi amerykańskie i sowieckie w kosmos...![]()
No to niech będzie i o bezzałogowych satelitach.Damiano Windsachen pisze: ↑02 sierpnia 2024, 09:21Strasznie nie lubię pisać o ruskich, a szczególnie o InterkosmosieHeinz-Werner Grüner pisze: ↑02 sierpnia 2024, 09:15No, ale zawsze to jakiś początek. Ewentualnie możesz pisać o... polskich próbach (jak wyglądała walka Hermaszewskiego by lecieć w kosmos itd. - choć to akurat dość znany mi temat)Damiano Windsachen pisze: ↑02 sierpnia 2024, 09:13
Brzmi fajnie, ale nie wiele się wtedy działo więc byłby to stosunkowo mały epilog wydawniczy![]()
![]()
Prędzej pewnie skończy się na bezzałogowych satelitach XD
Ja bym zadał inaczej pytanie, czy cokolwiek jest jasne.Damiano Robingren pisze: ↑07 sierpnia 2024, 20:53 Oczywiście jak coś jest niejasne lub jak czegoś nie rozumiecie, to śmiało piszcie, z chęcią po odpowiadam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości