"Patche" dla mistrza i zdobywcy Pucharu
- Ludwig Tomović • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA
"Patche" dla mistrza i zdobywcy Pucharu
Staram się ostatnio wracać do żywych w mikro oraz coś tworzyć, żeby coś po mnie zostało w mikronacjach.
A ponieważ trochę ćwiczę się graficznie, to staram się przygotowywać różne grafiki.
Dlatego przygotowałem propozycję "patchy" (nie znam polskiego odpowiednika) na koszulki dla Mistrza Edelweiss i zdobywcy Pucharu Edelweiss w piłce nożnej.
Inspirowane były one realnymi Scudetto z Włoch, ale myślę że można by to i wdrożyć w Edelweiss
Można to stosować oczywiści na projektach koszulek, ale poza tym także np. w wątkach drużyn na forum itp.
Przechodząc do projektów, po dwie wersje:
Dla Mistrza:
Dla zdobywcy Pucharu:
Wszelkie konstruktywne uwagi mile widziane
A ponieważ trochę ćwiczę się graficznie, to staram się przygotowywać różne grafiki.
Dlatego przygotowałem propozycję "patchy" (nie znam polskiego odpowiednika) na koszulki dla Mistrza Edelweiss i zdobywcy Pucharu Edelweiss w piłce nożnej.
Inspirowane były one realnymi Scudetto z Włoch, ale myślę że można by to i wdrożyć w Edelweiss
Można to stosować oczywiści na projektach koszulek, ale poza tym także np. w wątkach drużyn na forum itp.
Przechodząc do projektów, po dwie wersje:
Dla Mistrza:
Dla zdobywcy Pucharu:
Wszelkie konstruktywne uwagi mile widziane
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: "Patche" dla mistrza i zdobywcy Pucharu
Bardzo fajny pomysł. Ja bym brał opcje bez szarotek, a już na pewno nie tą z herbu.
plus lekka modyfikacja tego:
by zmniejszyć udział koloru białego i będzie super.
Wtedy mógłbym w te tarcze wpisywać sezon, z którego pochodzi tytuł.
I w miejsce pucharów, jak ma Pavel w profilu zastąpić to własnie takimi "patchami". Co wy na to?
memberlist.php?mode=viewprofile&u=152
plus lekka modyfikacja tego:
by zmniejszyć udział koloru białego i będzie super.
Wtedy mógłbym w te tarcze wpisywać sezon, z którego pochodzi tytuł.
I w miejsce pucharów, jak ma Pavel w profilu zastąpić to własnie takimi "patchami". Co wy na to?
memberlist.php?mode=viewprofile&u=152
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA
Oczywiście, mogę poprawić tarczę w wolnej chwili, zamysł był taki żeby proporcjami odpowiadało to fladze
Przy okazji nadmienię, że zgodnie z tym co kiedyś obiecałem przygotuję propozycję wzorów trofeów za wygranie ligi i pucharu, ale to pewnie zajmie mi jeszcze trochę czasu.
Przy okazji nadmienię, że zgodnie z tym co kiedyś obiecałem przygotuję propozycję wzorów trofeów za wygranie ligi i pucharu, ale to pewnie zajmie mi jeszcze trochę czasu.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Czekamy na poprawki!Ludwig Tomović pisze: ↑14 lipca 2024, 17:00 Oczywiście, mogę poprawić tarczę w wolnej chwili, zamysł był taki żeby proporcjami odpowiadało to fladze
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jak wygląda sytuacja z "poprawkami" Herr @Ludwig Tomović ?
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA
Może być?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑02 sierpnia 2024, 09:35 Jak wygląda sytuacja z "poprawkami" Herr @Ludwig Tomović ?
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jak poprawisz żółty w lewym narożniku (lub udostępnij svg) to jak najbardziej!Ludwig Tomović pisze: ↑02 sierpnia 2024, 22:53Może być?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑02 sierpnia 2024, 09:35 Jak wygląda sytuacja z "poprawkami" Herr @Ludwig Tomović ?
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA
Nie zauważyłem tej białej plamki, teraz powinno być już ok
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Wielkie dzięki! Postaram się w najbliższym czasie wykorzystać "patche" i dodać oficjalnie do profilów trenerów!Ludwig Tomović pisze: ↑03 sierpnia 2024, 01:29 Nie zauważyłem tej białej plamki, teraz powinno być już ok
Dobra robota!
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA