Proszę dać mi czas aż dopiszę tam ładnie rzeczy o StempluHeinz-Werner Grüner pisze: ↑22 czerwca 2024, 10:57 Dobra robota, mało widoczna w mikroswiecie, ale w moim mniemaniu bardzo ważna dla rozwoju (jeśli tak to można nazwać) samej wirtualnej mikronacyjności.
WSPÓLNIE naprawmy artykuł o mikronacjach na polskiej Wikipedii
- Damiano Robingren • Stempel
- Chef-Raketenwerfer
-
ODZNACZENIA
Re: WSPÓLNIE naprawmy artykuł o mikronacjach na polskiej Wikipedii
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Stempel "zeżre" nam atrakcyjność. Szykujmy się na przyrost nowych obywateli!Damiano Windsachen pisze: ↑22 czerwca 2024, 22:40Proszę dać mi czas aż dopiszę tam ładnie rzeczy o StempluHeinz-Werner Grüner pisze: ↑22 czerwca 2024, 10:57 Dobra robota, mało widoczna w mikroswiecie, ale w moim mniemaniu bardzo ważna dla rozwoju (jeśli tak to można nazwać) samej wirtualnej mikronacyjności.
- Chef-Raketenwerfer
-
ODZNACZENIA
Z opóźnieniem informuję o dodaniu podstawowych informacji dotyczących stempla, a także możliwej skali ilości wszystkich mikronautów na podstawie ostatnich ankiet z Międzynarodowego Instytutu Ankiet. Dodatkowo informuję, że żaden z pozostałych redaktorów polskiej Wikipedii nie ma problemów do przedstawionych informacji wobec czego stwierdzam że podstawowa misja tego projektu właśnie się zakończyła
Oczywiście nie jest to absolutnie koniec, ponieważ cel polega na dalszym rozwoju owego artykułu i poszerzeniu go o chociażby wydarzenia Błękitnego Października oczywiście w miarę obiektywnym okiem co mam nadzieję będzie możliwe do zrealizowania zarówno przez stronę Sarmacką, oraz Teutońską, chodź akurat w tej kwestii pozostaję optymistą
Dziękuję wszystkim, którzy się zainteresowali i kibicowali projektowi, a szczególnie dziękuję tym którzy pomagali w redagowaniu oraz służyli pomocą w trakcie najnowszych edycji!
Oczywiście nie jest to absolutnie koniec, ponieważ cel polega na dalszym rozwoju owego artykułu i poszerzeniu go o chociażby wydarzenia Błękitnego Października oczywiście w miarę obiektywnym okiem co mam nadzieję będzie możliwe do zrealizowania zarówno przez stronę Sarmacką, oraz Teutońską, chodź akurat w tej kwestii pozostaję optymistą
Dziękuję wszystkim, którzy się zainteresowali i kibicowali projektowi, a szczególnie dziękuję tym którzy pomagali w redagowaniu oraz służyli pomocą w trakcie najnowszych edycji!
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
To ja chciałbym złożyć wniosek formalny, że jest błąd w stemplu.
ŚŻ(!!!)F, no jakże to tak?
p.s. dobra robota!
p.s. dobra robota!
- Chef-Raketenwerfer
-
ODZNACZENIA
Przekazałem już synkowi, zara się tym zajmieHeinz-Werner Grüner pisze: ↑09 sierpnia 2024, 14:38 To ja chciałbym złożyć wniosek formalny, że jest błąd w stemplu.
p.s. dobra robota!
- Sheldon Anszlus Lovelace • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Przy testowaniu stempla nie ucierpiało żadne Leockie zwierzę, stąd ten błąd.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑09 sierpnia 2024, 14:38 To ja chciałbym złożyć wniosek formalny, że jest błąd w stemplu.
p.s. dobra robota!
Oczywiście wpisane na listę rzeczy do poprawy
Wielkie gratulacje również dla tatusia, który wytrwale walczy o Wikipedię.
- Chef-Raketenwerfer
-
ODZNACZENIA
Dzięki synek, wczoraj prawie pier*****łem jak zobaczyłem na polskiej Wikipedii artykuł o wyścigu kosmicznym (proszę absolutnie tego nie czytać i wykasować z internetu)Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑09 sierpnia 2024, 20:32 Wielkie gratulacje również dla tatusia, który wytrwale walczy o Wikipedię.