DKS Szarotki - temat dla członków zarządu
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: DKS Szarotki - temat dla członków zarządu
A to dla mnie zaskoczenie! Ciekawe jak wpłynie to na rozwój Szarotek! Powodzenia dla nowego trenera!
- Joachim Cargalho • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Gaetano Kohlmeise
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie chwalę się, bo nie ma czym się chwalić. Przegrany mecz pucharowy w 1/16, przegrane dwa mecze ligowe i jeden towarzyski. Obecnie planem jest odmłodzenie zespołu, bo średnia wieku to 27 lat, a to i tak dzięki temu, że nabyliśmy ostatnio dwie 19-stoletnie zawodniczki.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
A Szanowny wie, że za zbyt młody skład są "kary"?Gaetano Kohlmeise pisze: ↑16 sierpnia 2024, 21:53Nie chwalę się, bo nie ma czym się chwalić. Przegrany mecz pucharowy w 1/16, przegrane dwa mecze ligowe i jeden towarzyski. Obecnie planem jest odmłodzenie zespołu, bo średnia wieku to 27 lat, a to i tak dzięki temu, że nabyliśmy ostatnio dwie 19-stoletnie zawodniczki.
- Gaetano Kohlmeise
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie wiem, co Oberhaupt ma na myśli, ale wiem, że zbyt stary skład długo nie pociągnie.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑19 sierpnia 2024, 09:42A Szanowny wie, że za zbyt młody skład są "kary"?Gaetano Kohlmeise pisze: ↑16 sierpnia 2024, 21:53Nie chwalę się, bo nie ma czym się chwalić. Przegrany mecz pucharowy w 1/16, przegrane dwa mecze ligowe i jeden towarzyski. Obecnie planem jest odmłodzenie zespołu, bo średnia wieku to 27 lat, a to i tak dzięki temu, że nabyliśmy ostatnio dwie 19-stoletnie zawodniczki.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Oczywiście, że nie, ale z drugiej strony wyważenie wieku ma swoje korzyści, gdyż nie dostajesz "ujemnych punktów" za zbyt młody wiek. Trzeba szukać optymalnego.Gaetano Kohlmeise pisze: ↑19 sierpnia 2024, 10:13Nie wiem, co Oberhaupt ma na myśli, ale wiem, że zbyt stary skład długo nie pociągnie.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑19 sierpnia 2024, 09:42A Szanowny wie, że za zbyt młody skład są "kary"?Gaetano Kohlmeise pisze: ↑16 sierpnia 2024, 21:53
Nie chwalę się, bo nie ma czym się chwalić. Przegrany mecz pucharowy w 1/16, przegrane dwa mecze ligowe i jeden towarzyski. Obecnie planem jest odmłodzenie zespołu, bo średnia wieku to 27 lat, a to i tak dzięki temu, że nabyliśmy ostatnio dwie 19-stoletnie zawodniczki.
- Gaetano Kohlmeise
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ostatnie mecze ligowe dosyć mocno w kratkę. Średnio co drugi wygrywamy, a resztę przegrywamy. Cieszyć może ostatnie zwycięstwo z Angemont Athletic 2:0, bo stawia nas w lepszej pozycji przed finałem sezonu. A ten zapowiada się gorąco. Walczymy o pozostanie w Ekstraklasie. Zagrożone spadkiem są cztery drużyny na końcu tabeli. Ostatni mecz sezonu w najbliższą środe zagramy z APKS Tesyliaspor Kulübü. Obiecujemy dać z siebie wszystko.
Na czele królują i rządzą Lodowczynie Gaudium. Co ciekawe, mają tylko jedną porażkę ... z nami. Udało nam się je pokonać 21 sierpnia 3:2.
Na czele królują i rządzą Lodowczynie Gaudium. Co ciekawe, mają tylko jedną porażkę ... z nami. Udało nam się je pokonać 21 sierpnia 3:2.
- Joachim Cargalho • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Z ciekawości: Skąd jest drużyna Lodowczyń Gaudium i kto ją prowadzi?
- Gaetano Kohlmeise
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Niejaki Kamilijan z Nordaty.Joachim Cargalho pisze: ↑10 września 2024, 08:18 Z ciekawości: Skąd jest drużyna Lodowczyń Gaudium i kto ją prowadzi?