Książę Persji nadaje!
- Joachim Cargalho • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Jürgen Voller • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Książę Persji nadaje!
Panie Cargalho, użyłbym różnych określeń w tej sprawie, ale żadne nie nadaje się do publikacji
Według najnowszych informacji, ofiarą tego paskudnego gwałtu dokonanego dla zastraszenia przez reżimowych lojalistów mieszkających za granicą była Iranka od ładnych kilku lat mieszkająca w Niemczech... O_O
Pierwsza informacja była bardzo lakoniczna i wprowadziła mnie w błąd co do płci ofiary...
Jak sprawcy zostaną aresztowani,to pewnie wyjdzie że dostali zlecenie za dolce przez internet i posiedzą.
Według najnowszych informacji, ofiarą tego paskudnego gwałtu dokonanego dla zastraszenia przez reżimowych lojalistów mieszkających za granicą była Iranka od ładnych kilku lat mieszkająca w Niemczech... O_O
Pierwsza informacja była bardzo lakoniczna i wprowadziła mnie w błąd co do płci ofiary...
Jak sprawcy zostaną aresztowani,to pewnie wyjdzie że dostali zlecenie za dolce przez internet i posiedzą.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jeśli chodzi o Maghlę to śledzę od dawna na Insta. Szef mi kiedyś pokazał jej urodę i tak jakoś została "obiektem, który obserwuje". Piękna kobieta, choć cały czas mam wrażenie, że to AI, ponieważ ma coś z lalki.Jürgen Voller pisze: ↑04 września 2024, 23:35 Dzisiaj coś z Twojej branży, Heinz
Zdjęcie z sesji zdjęciowej w Europie znanej irańskiej modelki imieniem Maghla Jabari,żyjącej na Zachodzie ✌
btw Czy wiesz, gdzie znajdę książki o współczesnej modzie po angielsku w formacie PDF?
Pewien mój kontakt liczy na moją pomoc w tej materii,a ja wypytuję rodaków tej osoby i nic...
Zdjęcie, które wstawiłeś widziałem. Pochodzi bodajże z Vanity Fair w wersji z ZEA(UAE).
Co do książek o modzie, niestety nie posiadam żadnych linków.
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Teraz to mi zaimponowaliście z szefem )
Widziałem jej zdjęcia jako młodej kobiety (na oko,miała z 18 lat wtedy) i niestety, mam wszelkie powody przypuszczać, że wyszła spod skalpela
Był to jednak prawdziwy chirurg specjalista i artysta w jednej osobie, więc mało kto jest w stanie to zauważyć XD
Widziałem jej zdjęcia jako młodej kobiety (na oko,miała z 18 lat wtedy) i niestety, mam wszelkie powody przypuszczać, że wyszła spod skalpela
Był to jednak prawdziwy chirurg specjalista i artysta w jednej osobie, więc mało kto jest w stanie to zauważyć XD
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Tu nawet nie ma co dyskutować. Zdecydowanie robota chirurga. Nos ma zdecydowanie nienaturalny do reszty twarzy. I także widziałem zdjęcia z młodości, tam było lepiej, bardziej naturalnie.Jürgen Voller pisze: ↑12 września 2024, 00:04 Teraz to mi zaimponowaliście z szefem )
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dokładnie tak, ale wiele Iranek robi sobie operacje nosa
Zazwyczaj od tego się zaczyna, ale dożyliśmy czasów gdy operacje plastyczne stały się modne, a sztuczność wyznacznikiem wysokiej pozycji społecznej i wielkiego majątku
Całe szczęście, że moja najmilejsza jest naturalna
Zazwyczaj od tego się zaczyna, ale dożyliśmy czasów gdy operacje plastyczne stały się modne, a sztuczność wyznacznikiem wysokiej pozycji społecznej i wielkiego majątku
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Na szczęscie moja również, choć pewnie nieco starsza od "Twojej najmilejszej".Jürgen Voller pisze: ↑12 września 2024, 22:33 Dokładnie tak, ale wiele Iranek robi sobie operacje nosa
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Naturalność w ogóle jest najlepsza
P.S Moja nowa lektura od wczoraj, oczywiście o Iranie
Tłumaczenia polskiego z pewnością jeszcze nie ma,bo to nówka sztuka z 2021 roku ✌
Po polsku to by było: Ostatni Szach - Ameryka, Iran i upadek dynastii Pahlavich.
Tłumaczenia polskiego z pewnością jeszcze nie ma,bo to nówka sztuka z 2021 roku ✌
Po polsku to by było: Ostatni Szach - Ameryka, Iran i upadek dynastii Pahlavich.
- Załączniki
-
- 814xYSbMVbL._AC_SL1500_.jpg (140.67 KiB) Przejrzano 97 razy
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Kto by tam znał taki język, my tylko po edelwajsku umiemy.Jürgen Voller pisze: ↑17 września 2024, 17:30 Naturalność w ogóle jest najlepsza
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Najnowsze informacje odnośnie cen paliw na stacjach paliw w Islamskiej Republice Iranu
- Załączniki
-
- Screenshot_20240920-175154.png (741.98 KiB) Przejrzano 63 razy