Książę Persji nadaje!

Edelweissische Nationale Stiftung to edelweisska fundacja na rzecz nauki, kultury, sztuki i historii... Już sama nazwa brzmi na tyle poważnie, że każdy kto przekroczy jej progi powinien sobie zdawać sprawę, że o błahych sprawach tutaj się nie rozmawia. Nie bądź jednak sceptycznie nastawiony, naukowcy, artyści i inne osoby pracujące w fundacji to bardzo sympatyczni ludzie i skorzy do pomocy.

Wcześniej fundacja znana pod nazwą Edelweissische Wissenschaftsstiftung (do 14 czerwca'22)
Awatar użytkownika
Joachim Cargalho Stempel
Faktotum

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Książę Persji nadaje!

Post autor: Joachim Cargalho »

Bardzo niecodzienne środki indoktrynacji. Przeżył?
Obrazek
Awatar użytkownika
Jürgen Voller Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Jürgen Voller »

Panie Cargalho, użyłbym różnych określeń w tej sprawie, ale żadne nie nadaje się do publikacji :roll:

Według najnowszych informacji, ofiarą tego paskudnego gwałtu dokonanego dla zastraszenia przez reżimowych lojalistów mieszkających za granicą była Iranka od ładnych kilku lat mieszkająca w Niemczech... O_O

Pierwsza informacja była bardzo lakoniczna i wprowadziła mnie w błąd co do płci ofiary...

Jak sprawcy zostaną aresztowani,to pewnie wyjdzie że dostali zlecenie za dolce przez internet i posiedzą.
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Jürgen Voller pisze: 04 września 2024, 23:35 Dzisiaj coś z Twojej branży, Heinz :karo

Zdjęcie z sesji zdjęciowej w Europie znanej irańskiej modelki imieniem Maghla Jabari,żyjącej na Zachodzie 👏👌

btw Czy wiesz, gdzie znajdę książki o współczesnej modzie po angielsku w formacie PDF? 🤔

Pewien mój kontakt liczy na moją pomoc w tej materii,a ja wypytuję rodaków tej osoby i nic...
Jeśli chodzi o Maghlę to śledzę od dawna na Insta. Szef mi kiedyś pokazał jej urodę i tak jakoś została "obiektem, który obserwuje". Piękna kobieta, choć cały czas mam wrażenie, że to AI, ponieważ ma coś z lalki.
Zdjęcie, które wstawiłeś widziałem. Pochodzi bodajże z Vanity Fair w wersji z ZEA(UAE).

Co do książek o modzie, niestety nie posiadam żadnych linków.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Jürgen Voller Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Teraz to mi zaimponowaliście z szefem :))

Widziałem jej zdjęcia jako młodej kobiety (na oko,miała z 18 lat wtedy) i niestety, mam wszelkie powody przypuszczać, że wyszła spod skalpela ;)

Był to jednak prawdziwy chirurg specjalista i artysta w jednej osobie, więc mało kto jest w stanie to zauważyć XD
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Jürgen Voller pisze: 12 września 2024, 00:04 Teraz to mi zaimponowaliście z szefem :))

Widziałem jej zdjęcia jako młodej kobiety (na oko,miała z 18 lat wtedy) i niestety, mam wszelkie powody przypuszczać, że wyszła spod skalpela ;)

Był to jednak prawdziwy chirurg specjalista i artysta w jednej osobie, więc mało kto jest w stanie to zauważyć XD
Tu nawet nie ma co dyskutować. Zdecydowanie robota chirurga. Nos ma zdecydowanie nienaturalny do reszty twarzy. I także widziałem zdjęcia z młodości, tam było lepiej, bardziej naturalnie.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Jürgen Voller Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Dokładnie tak, ale wiele Iranek robi sobie operacje nosa ;)

Zazwyczaj od tego się zaczyna, ale dożyliśmy czasów gdy operacje plastyczne stały się modne, a sztuczność wyznacznikiem wysokiej pozycji społecznej i wielkiego majątku :lol:

Całe szczęście, że moja najmilejsza jest naturalna :)
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Jürgen Voller pisze: 12 września 2024, 22:33 Dokładnie tak, ale wiele Iranek robi sobie operacje nosa ;)

Zazwyczaj od tego się zaczyna, ale dożyliśmy czasów gdy operacje plastyczne stały się modne, a sztuczność wyznacznikiem wysokiej pozycji społecznej i wielkiego majątku :lol:

Całe szczęście, że moja najmilejsza jest naturalna :)
Na szczęscie moja również, choć pewnie nieco starsza od "Twojej najmilejszej". :)
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Jürgen Voller Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Naturalność w ogóle jest najlepsza :) ;)

P.S Moja nowa lektura od wczoraj, oczywiście o Iranie 😂😂😂

Tłumaczenia polskiego z pewnością jeszcze nie ma,bo to nówka sztuka z 2021 roku ✌

Po polsku to by było: Ostatni Szach - Ameryka, Iran i upadek dynastii Pahlavich.
Załączniki
814xYSbMVbL._AC_SL1500_.jpg
814xYSbMVbL._AC_SL1500_.jpg (140.67 KiB) Przejrzano 97 razy
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Jürgen Voller pisze: 17 września 2024, 17:30 Naturalność w ogóle jest najlepsza :) ;)

P.S Moja nowa lektura od wczoraj, oczywiście o Iranie 😂😂😂

Tłumaczenia polskiego z pewnością jeszcze nie ma,bo to nówka sztuka z 2021 roku ✌

Po polsku to by było: Ostatni Szach - Ameryka, Iran i upadek dynastii Pahlavich.
Kto by tam znał taki język, my tylko po edelwajsku umiemy. ;)
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Jürgen Voller Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Najnowsze informacje odnośnie cen paliw na stacjach paliw w Islamskiej Republice Iranu :roll:
Załączniki
Screenshot_20240920-175154.png
Screenshot_20240920-175154.png (741.98 KiB) Przejrzano 63 razy
ODPOWIEDZ

Wróć do „Fundacja Narodowa”