Władzę zwierzchnią w Edelweiss posiada Oberhaupt. To on czuwa, by "państwo rosło w siłę, a ludziom żyło się dostatniej". W tym miejscu znajduje się jego siedziba. Jeśli masz jakąś sprawę do niego, to dobrze trafiłeś.
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑20 września 2024, 20:46
Szanowny Panie @Ludwig Tomović, czy już wiadomo jaki będzie ostateczny kierunek w sprawie zajęcia OBPP przez Slawonię i o jakie konkretnie obszary? Sprawa przycichła, a chciałbym zwyczajnie wiedzieć na czym sprawa stoi. Proszę nie zrozumieć mnie źle, bardzo kibicuje by to właśnie Slawonia "zagarnęła" te lądy, ale nie mam obecnie pewności czy zaniechaliście temu pomysłowi czy też nie. Byłbym wdzieczny za odpowiedź.
Mówimy o RWTW czy "Tango"?
No mnie osobiście to bez różnicy. Ważne, żebyście mieli pomysł na to. Pisząc poprzedni post pytałem na co się zdecydowaliście. Opcje są cztery
a) RWTW
b) Tango
c) RWTW i Tango
d) nic
Ja optuje za "c", ale to wiecie, nie ja decyduje. Zgodzę się na każdy wariant, bo czemu miałbym być przeciw?
Ludwig Tomović pisze: ↑03 października 2024, 16:46
Odpowiadając zbiorczo:
Slawonia nie ma w planach zajmować OBPP, a na pewno nie w pierwszym momencie.
Do tej pory mowa była głównie o zajęciu przez Orbitę Mikronacji obszaru RWTW.
Poprosiłem Ronona o weryfikację map, po tym jak on to zrobi ew. można będzie przemyśleć zajęcie przez Slawonię obszaru Tango 1
No i pięknie. Pprzez nierozwagę napisałem Slawonia, myśląc bardziej o osobie JKM Ludwika. Tutaj mój błąd, ale moim zdaniem, zarówno RWTW, jak i "tango", jest do wzięcia przez naszych sąsiadów.