Radio Mikronacje - wątek informacyjny
Regulamin forum
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Radio Mikronacje - wątek informacyjny
Wczoraj zaczęłam, dzisiaj dosłucham do końca ;D
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Pavel van der Gibson • Stempel
- Ambasador Księstwa Sarmacji
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Aby lepiej to zobrazować, powiem, że przedstawicielka Kotliny Edelweiss (grająca jako Lieselotte Augentrost) miała za zadanie przekonać Teutonię do podpisania umowy na budowę elektrowni atomowej (rywalizacja z Leocją), przegłosować powołanie komisji śledczej w sprawie katastrofy lotniczej (rywalizacja z Wandystanem) oraz wynegocjować stawki celne z Voxlandem. W ten sposób wszyscy gracze musieli w ciągu dwóch godzin doprowadzić do punktowego zwycięstwa swojego kraju.

- Peetri Romanaav • Stempel
- Gesicht der Garnison
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Przeczytałem właśnie artykuł i jestem pod wrażeniem Waszej pracy i pomysłu na ściągnięcie ludzi do naszego uniwersum. Mam nadzieję, że jest to jakieś lekarstwo na nasz świat, w którym się bawimy. Czy jest jakaś możliwość, aby wesprzeć ten projekt? 
- Pavel van der Gibson • Stempel
- Ambasador Księstwa Sarmacji
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dziękuję, ale chyba nie ma potrzeby wsparciaPiotr Romanow pisze: ↑14 lutego 2025, 18:17 Przeczytałem właśnie artykuł i jestem pod wrażeniem Waszej pracy i pomysłu na ściągnięcie ludzi do naszego uniwersum. Mam nadzieję, że jest to jakieś lekarstwo na nasz świat, w którym się bawimy. Czy jest jakaś możliwość, aby wesprzeć ten projekt?![]()
Tę grę zrobiłem sam, przyszłe zamierzam przeprowadzać z ramienia fundacji, nie wiem gdzie mogłoby się przydać wsparcie
- Peetri Romanaav • Stempel
- Gesicht der Garnison
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Zawsze jest możliwość promowania tej gry dalej i dalej, także i tym można się zająć. Inicjatywa słuszna to wydaje mi się, że i rąk do pomocy będzie ogrom.Pavel van der Gibson pisze: ↑14 lutego 2025, 18:22
Dziękuję, ale chyba nie ma potrzeby wsparcia
Tę grę zrobiłem sam, przyszłe zamierzam przeprowadzać z ramienia fundacji, nie wiem gdzie mogłoby się przydać wsparcie![]()
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dla mnie jeden z ciekawszych pomysłów na pormocję. Pewnie troszkę niszowy i regionalny, ale bardzo atrakcyjny i zachecający. Nie znam skali fundacji, o której była mowa, ale i tak wielki szacunek za podejście do klimatu zabawy!Pavel van der Gibson pisze: ↑14 lutego 2025, 17:14
Aby lepiej to zobrazować, powiem, że przedstawicielka Kotliny Edelweiss (grająca jako Lieselotte Augentrost) miała za zadanie przekonać Teutonię do podpisania umowy na budowę elektrowni atomowej (rywalizacja z Leocją), przegłosować powołanie komisji śledczej w sprawie katastrofy lotniczej (rywalizacja z Wandystanem) oraz wynegocjować stawki celne z Voxlandem. W ten sposób wszyscy gracze musieli w ciągu dwóch godzin doprowadzić do punktowego zwycięstwa swojego kraju.