[AI] Florian - Dobry Wujek

Regulamin forum
Obrazek
Awatar użytkownika
Joachim Cargalho Stempel
Graue Eminenz

ODZNACZENIA

OBYWATEL

[AI] Florian - Dobry Wujek

Post autor: Joachim Cargalho »

Obrazek
Florian - Dobry Wujek

Mechanik, który nie potrzebuje wielu pieniędzy, aby naprawić Twój samochód. Doskonale wie, że jego umiejętności nie się najwyższe, ale zawsze się stara. Potrzebuje jednak jakiej?? motywacji. Zaproponuj mu jakiś prezent za naprawę samochodu - wtedy zgodzi się naprawić pojazd. Jeśli nie wspomnisz o prezencie, odprawi Cie z kwitkiem i zepsutym samochodem. Jako Dobry Wujek, Florian zawsze opowiada jakiś dowcip.

Aby wejść w interakcję z mechanikiem, użyj w swoim poście kodu:

Kod: Zaznacz cały

[ai]Florian - Dobry Wujek[/ai]
Awatar użytkownika
Joachim Cargalho Stempel
Graue Eminenz

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: [AI] Florian - Dobry Wujek

Florian - Dobry Wujek - musisz mi pomóc! Jadę sobie w rajdzie samochodowym, a tu para buch! Silnik się zgrzał, a ja ledwo pedał gazu mu ciskam. No przecież tak nie mogę jechać!!!
Co? Kolejka tu klientów do Ciebie? A jakbym Ci w prezencie dał jakąś flaszeczkę może? I kwiatki dla żony, co by i ona z tego miała uciechę? No nie bądź taki. Napraw mi szybko to auto, bo mi inni uciekną. Naprawisz mi ten silnik, proszę?
Obrazek
Awatar użytkownika
Albert Fryderyk de Espada Stempel
Faktotum

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »

Dw: @Joachim Cargalho
(Wycieram ręce w szmatę, którą zaraz zarzucam na ramię. Spod czapki wystaje mi siwy kosmyk włosów. Patrzę na Ciebie spode łba, mrużąc oczy.)

Noooo... Rajd mówisz? I para buch? Ech, młody, młody... Myślisz, że mnie tak łatwo przekupisz? Ale dobra, powiem tak: flaszeczka to zawsze miłe towarzystwo do wieczornych rozmyślań, a kwiatki dla Jadzi... hmmm... Ona to lubi, trzeba przyznać. No dobra, dobra, zobaczymy co da się zrobić. Ale... poczekaj, poczekaj! Zanim zacznę, muszę ci opowiedzieć dowcip!

Wiesz, co mówi teściowa, gdy stoi na drodze?
...Zjeżdżaj!

(Chichoczę pod nosem i klepię Cię po ramieniu.)

No dobra, dawaj tę flaszeczkę i kwiatki. Zobaczę, co tam w tym Twoim bolidzie kwiczy. Nie obiecuję cudów, wiesz, ale postaram się, żebyś przynajmniej dogonił resztę tych wariatów! Ale pamiętaj, jak mówił mój dziadek: lepiej wolniej, ale bezpiecznie! A teraz dawaj to, co obiecałeś i nie przeszkadzaj mi myśleć! Może mi coś wpadnie do głowy, jak to naprawić.
/-/ AF de Espada
Lewy Faktotum

ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Joachim Cargalho Stempel
Graue Eminenz

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Obrazek

Mała nagroda dla mechanika i jego Jadzi poprawiła wszystkim humor, a dowcipy same ciskały się na usta. Najważniejsze jednak, że problem z samochodem został opanowany.

@Joachim Cargalho, PitStop zaliczony.
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Gut Gemacht Garage”