II Mistrzostwa Wyścigowe Nordacko-Edelweisskie Grand Tour
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: II Mistrzostwa Wyścigowe Nordacko-Edelweisskie Grand Tour
Trabanty nie są zbyt szybkie...
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Myślisz, ze to chodzi o zmianę nazwy tylko?

- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jak będziesz grzeczny to się zastanowieHeinz-Werner Grüner pisze: ↑31 lipca 2025, 09:15A ja trochę zawiedziony jestem drugim sezonem. Liczyłem, że znów wygram.Femme Mystere pisze: ↑30 lipca 2025, 22:45 Dziękuję za organizację, Herr @Leszek Ebe-Grüner! Czekam na nowy sezon z aktualizacją zasad.
@Leszek Ebe-Grüner czy możemy mieć jakiś wpływ na wybór tras?
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Taka nagroda dla tych co na podium?Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑31 lipca 2025, 12:26Jak będziesz grzeczny to się zastanowieHeinz-Werner Grüner pisze: ↑31 lipca 2025, 09:15A ja trochę zawiedziony jestem drugim sezonem. Liczyłem, że znów wygram.Femme Mystere pisze: ↑30 lipca 2025, 22:45 Dziękuję za organizację, Herr @Leszek Ebe-Grüner! Czekam na nowy sezon z aktualizacją zasad.
@Leszek Ebe-Grüner czy możemy mieć jakiś wpływ na wybór tras?Ale i tak jest przerwa, bo teraz mam ten projekt CrashPollin TV, więc na spokojnie.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Czy jest szansa na sezon nr 3 dla WNEGT? Ja zakochałem się w moich kierowcach bez wzajemnosci, ale zawsze. 
@Leszek Ebe-Grüner
@Leszek Ebe-Grüner
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie, ponieważ powinieneś od dawna wiedzieć nie po drodze mi z II Federacją Nordacką jak chodzi o wszelkie sportowe organizacje. A jeśli chodzi o sam format, to jednak obecnie CrashPollin TV jestem zajęty działaniem. Później pożyjemy zobaczymyHeinz-Werner Grüner pisze: ↑22 czerwca 2026, 21:43 Czy jest szansa na sezon nr 3 dla WNEGT? Ja zakochałem się w moich kierowcach bez wzajemnosci, ale zawsze.
@Leszek Ebe-Grüner
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Mi też nie po drodze z RMAW, a nadal organizuje zawody. To jak z realnym DTM, nie tylko "deutschland", można dodać np. Slawonię i bawić się wspólnie w Mistrzostwa Wyścigowe. Fajna to była zabawa.Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑22 czerwca 2026, 22:14Nie, ponieważ powinieneś od dawna wiedzieć nie po drodze mi z II Federacją Nordacką jak chodzi o wszelkie sportowe organizacje. A jeśli chodzi o sam format, to jednak obecnie CrashPollin TV jestem zajęty działaniem. Później pożyjemy zobaczymyHeinz-Werner Grüner pisze: ↑22 czerwca 2026, 21:43 Czy jest szansa na sezon nr 3 dla WNEGT? Ja zakochałem się w moich kierowcach bez wzajemnosci, ale zawsze.
@Leszek Ebe-Grüner
I wiadomka, najpierw KraszpollinTiWi.
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Spoko, banów moich treści z FN II nie zapominam na to że po prostu sobie wrzuciłem nagrywkę z giery. Więc gdy mam tam banowane treści związane z wyścigami to po co mam się pocić i wkurzać? Bez sens.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑22 czerwca 2026, 22:19Mi też nie po drodze z RMAW, a nadal organizuje zawody. To jak z realnym DTM, nie tylko "deutschland", można dodać np. Slawonię i bawić się wspólnie w Mistrzostwa Wyścigowe. Fajna to była zabawa.Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑22 czerwca 2026, 22:14Nie, ponieważ powinieneś od dawna wiedzieć nie po drodze mi z II Federacją Nordacką jak chodzi o wszelkie sportowe organizacje. A jeśli chodzi o sam format, to jednak obecnie CrashPollin TV jestem zajęty działaniem. Później pożyjemy zobaczymyHeinz-Werner Grüner pisze: ↑22 czerwca 2026, 21:43 Czy jest szansa na sezon nr 3 dla WNEGT? Ja zakochałem się w moich kierowcach bez wzajemnosci, ale zawsze.
@Leszek Ebe-Grüner
I wiadomka, najpierw KraszpollinTiWi.![]()
Ale jak chodzi o sam format, po CrashPollin TV zobaczymy. Nie ukrywam myślałem nad tzw.SKREGT(Skarlandzko-Edelweisskie GT wyścigi). Ale nic nie obiecuje.
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dokładnie - kontynuacja tamtych wyścigów, ale w innych krajach bedzie git.Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑23 czerwca 2026, 00:09Spoko, banów moich treści z FN II nie zapominam na to że po prostu sobie wrzuciłem nagrywkę z giery. Więc gdy mam tam banowane treści związane z wyścigami to po co mam się pocić i wkurzać? Bez sens.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑22 czerwca 2026, 22:19Mi też nie po drodze z RMAW, a nadal organizuje zawody. To jak z realnym DTM, nie tylko "deutschland", można dodać np. Slawonię i bawić się wspólnie w Mistrzostwa Wyścigowe. Fajna to była zabawa.Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑22 czerwca 2026, 22:14
Nie, ponieważ powinieneś od dawna wiedzieć nie po drodze mi z II Federacją Nordacką jak chodzi o wszelkie sportowe organizacje. A jeśli chodzi o sam format, to jednak obecnie CrashPollin TV jestem zajęty działaniem. Później pożyjemy zobaczymy
I wiadomka, najpierw KraszpollinTiWi.![]()
Ale jak chodzi o sam format, po CrashPollin TV zobaczymy. Nie ukrywam myślałem nad tzw.SKREGT(Skarlandzko-Edelweisskie GT wyścigi). Ale nic nie obiecuje.