Hardcorowe Imperium Anarchi
Regulamin forum
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Hardcorowe Imperium Anarchi
Siema, siema, będzie ściema. Wiadomo to nie jest mój pierwszy projekt ,,państwa wirtualnego." Wcześniej zrobiłem Ardemie. No obecnie nią się Michaił bawi i robi tam swoje rzeczy, uznał że na FN II będzie działał gdzie ma dział, spoko. Była jeszcze Secesyjna Republika Westlandu, ale przez różne zawirowania jak u profesjonalnej baletnicy gdy nie zapamięta w pełni układu tanecznego to się wywaliła i cóż. Choć tęskno mi było za kowbojami. Dlatego myślałem i myślałem. Ale uznałem że nie ma co myśleć i trzeba robić i tak powstało to:
http://www.hardcoroweimperiumanarchi.fora.pl/
,,Państwo" moje. A powodem jest no najzwyczajniej w świecie szukanie oryginalności. Oczywiście na razie jest pusto niczym na faktycznej pustyni, ale będę grzebał, działał.
http://www.hardcoroweimperiumanarchi.fora.pl/
,,Państwo" moje. A powodem jest no najzwyczajniej w świecie szukanie oryginalności. Oczywiście na razie jest pusto niczym na faktycznej pustyni, ale będę grzebał, działał.
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Hardcorowe Imperium Anarchi
CIekawa inicjatywa. Jeśli będą organizowane jakies wydarzenia międzynarodowe, to oczywiście zjawię się, jednak pełnoskalowej aktywności nie mogę zaproponować, gdyż EDL zżera całe moje zasoby prywatne. Mogę również wesprzec w social mediach i wrzucić jakieś materiały na temat nowej mikro. Tak czy inaczej życzę powodzenia!
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dziękować
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ach te młodzieńcze fantazje... Wiem, że Leszek jest nadinteraktywny, ale wróżę projektowi jakieś 2-3 miesiące w maksie.
Z całym szacunkiem Lesiu, choćbyś nie wiem jak chciał, zostawisz to.
Żeby nie było, kibicuje strasznie, ale tylko jak ojciec synowi, a nie jak mikronauta.
Z całym szacunkiem Lesiu, choćbyś nie wiem jak chciał, zostawisz to.
Żeby nie było, kibicuje strasznie, ale tylko jak ojciec synowi, a nie jak mikronauta.
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Trochę wieści co zrobiłem w Hardcorowe Imperium Anarchi:
Tak więc no ogólnie jest już cennik prawie wszystkiego można powiedzieć. Co prawda do Krwawego Bogatego Centrum jeszcze będę musiał poszperać, ale pozostałe prowincje są gotowe w 100% jak chodzi o cenniki. Tylko pamiętajcie:
-Nie głaskaj Mechanoida, jak nie chcesz zostać bez kończyny
-Trauma Team ma prawo do rozstrzelania ciebie, jak przeszkodzisz im w ratowaniu człowieka
-Bandyci nawet mogą ukraść ci rower
-Nie zadzieraj z Dyktaturą Kobiet z Wschodniej Małej Oazy
-Jak uważasz że jesteś bogaty, to zobacz ile kosztują pakiety jedynego prywatnego szpitala w krwawym bogatym centrum
Tak więc no ogólnie jest już cennik prawie wszystkiego można powiedzieć. Co prawda do Krwawego Bogatego Centrum jeszcze będę musiał poszperać, ale pozostałe prowincje są gotowe w 100% jak chodzi o cenniki. Tylko pamiętajcie:
-Nie głaskaj Mechanoida, jak nie chcesz zostać bez kończyny
-Trauma Team ma prawo do rozstrzelania ciebie, jak przeszkodzisz im w ratowaniu człowieka
-Bandyci nawet mogą ukraść ci rower
-Nie zadzieraj z Dyktaturą Kobiet z Wschodniej Małej Oazy
-Jak uważasz że jesteś bogaty, to zobacz ile kosztują pakiety jedynego prywatnego szpitala w krwawym bogatym centrum
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
http://www.hardcoroweimperiumanarchi.fo ... hi,27.html
Jest i też mapa Hardcorowego Imperium Anarchi!
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Czy to ma być coś na wzór Winktown, czy jak? Bo szczerze, nie wiemLeszek Ebe-Grüner pisze: ↑26 sierpnia 2025, 19:32 http://www.hardcoroweimperiumanarchi.fo ... hi,27.html
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Winktown ma swój świat postapokalipsy, a moje nie jest w żaden sposób związane z Winktown. Wspólnym mianownikiem jest tylko Postapo.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑26 sierpnia 2025, 21:48Czy to ma być coś na wzór Winktown, czy jak? Bo szczerze, nie wiemLeszek Ebe-Grüner pisze: ↑26 sierpnia 2025, 19:32 http://www.hardcoroweimperiumanarchi.fo ... hi,27.html
Jest i też mapa Hardcorowego Imperium Anarchi!![]()
Także Nie, ja celuję w trochę inny kierunek od nich.
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ok, ale żebym był bardziej świadom, podasz go? Do czego to odnieść? Wiesz...ja jestem wzrokowcem, stąd często korzystam ze zdjęć, nawet i tych podrobionych, z ai, ale one oddaja to co ja bym chciał widzieć. Jesteś w stanie mi powiedzieć co to za kliamt?Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑26 sierpnia 2025, 21:53Winktown ma swój świat postapokalipsy, a moje nie jest w żaden sposób związane z Winktown. Wspólnym mianownikiem jest tylko Postapo.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑26 sierpnia 2025, 21:48Czy to ma być coś na wzór Winktown, czy jak? Bo szczerze, nie wiemLeszek Ebe-Grüner pisze: ↑26 sierpnia 2025, 19:32 http://www.hardcoroweimperiumanarchi.fo ... hi,27.html
Jest i też mapa Hardcorowego Imperium Anarchi!![]()
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Znaczy szczerze to zgadza się że Fallout i Mad Max to faktycznie wspólny mianownik, aleHeinz-Werner Grüner pisze: ↑26 sierpnia 2025, 22:01Ok, ale żebym był bardziej świadom, podasz go? Do czego to odnieść? Wiesz...ja jestem wzrokowcem, stąd często korzystam ze zdjęć, nawet i tych podrobionych, z ai, ale one oddaja to co ja bym chciał widzieć. Jesteś w stanie mi powiedzieć co to za kliamt?Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑26 sierpnia 2025, 21:53Winktown ma swój świat postapokalipsy, a moje nie jest w żaden sposób związane z Winktown. Wspólnym mianownikiem jest tylko Postapo.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑26 sierpnia 2025, 21:48
Czy to ma być coś na wzór Winktown, czy jak? Bo szczerze, nie wiem![]()
do mojego dodaj Cyberpunka. Jest to Centralna prowincja w klimatach Cyberpunka. Północne tereny w sumie są coś jak taka idealny świat przemysłowy. Dużo dymu, dużo kopalń, dużo stali. Południowe tereny to takie złomowiska niczym złomowiska z klimatów Falloutów, ale też i Rage'ów. Zachód to ogromna pustynia jak w Falloucie. Wschód to taka mała utopia leśna, gdzie pełno drzew, ale też są zmutowane niebezpieczne zwierzęta. A Centrum no tak jak mówię takie własne NightCity z Cyberpunka.
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia