Czyli kilka regionów podobnych, ale kilka bardziej rozwinietych, tak?Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑26 sierpnia 2025, 22:11Znaczy szczerze to zgadza się że Fallout i Mad Max to faktycznie wspólny mianownik, aleHeinz-Werner Grüner pisze: ↑26 sierpnia 2025, 22:01Ok, ale żebym był bardziej świadom, podasz go? Do czego to odnieść? Wiesz...ja jestem wzrokowcem, stąd często korzystam ze zdjęć, nawet i tych podrobionych, z ai, ale one oddaja to co ja bym chciał widzieć. Jesteś w stanie mi powiedzieć co to za kliamt?Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑26 sierpnia 2025, 21:53
Winktown ma swój świat postapokalipsy, a moje nie jest w żaden sposób związane z Winktown. Wspólnym mianownikiem jest tylko Postapo.
Także Nie, ja celuję w trochę inny kierunek od nich.
do mojego dodaj Cyberpunka. Jest to Centralna prowincja w klimatach Cyberpunka. Północne tereny w sumie są coś jak taka idealny świat przemysłowy. Dużo dymu, dużo kopalń, dużo stali. Południowe tereny to takie złomowiska niczym złomowiska z klimatów Falloutów, ale też i Rage'ów. Zachód to ogromna pustynia jak w Falloucie. Wschód to taka mała utopia leśna, gdzie pełno drzew, ale też są zmutowane niebezpieczne zwierzęta. A Centrum no tak jak mówię takie własne NightCity z Cyberpunka.
Hardcorowe Imperium Anarchi
Regulamin forum
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Hardcorowe Imperium Anarchi
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie do końca, ale najprosztym językiem powiedzmy że tak.
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No to czekam na więcej.Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑26 sierpnia 2025, 22:21 Nie do końca, ale najprosztym językiem powiedzmy że tak.
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
http://www.hardcoroweimperiumanarchi.fo ... 31.html#37
powstało Radio HIA... I nadało pierwszy komunikat. A pierwszą moją główną narracyjną postacią jest John Walter! Życzymy mu powodzenia w nowym świecie!
powstało Radio HIA... I nadało pierwszy komunikat. A pierwszą moją główną narracyjną postacią jest John Walter! Życzymy mu powodzenia w nowym świecie!
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jak pisałem, ja podchodzę obrazowo do pewnych spraw.Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑26 sierpnia 2025, 23:15 http://www.hardcoroweimperiumanarchi.fo ... 31.html#37
Tak widzę Johna Waltera!

- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
http://www.hardcoroweimperiumanarchi.fo ... 33.html#41
Tak też ciąg dalszy przygód Johna Waltera. Nadal mu nie ufają z wyjątkiem Księdza Karakana, który dał mu misję ,,chronić Kapliczkę Czaszek przez tydzień, przez każdą noc."
Tak też ciąg dalszy przygód Johna Waltera. Nadal mu nie ufają z wyjątkiem Księdza Karakana, który dał mu misję ,,chronić Kapliczkę Czaszek przez tydzień, przez każdą noc."
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jedyne w czym moge pomóc to personalizacja wizualna postaci,o którcyh piszesz.
Oby to fajnie wyszło, choc juz same fora.pl mnie odrzuca. 
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
http://www.hardcoroweimperiumanarchi.fo ... 35.html#43
MAJSTER CZUCHRA POWRACA JEEE!! WYTELEPORTOWAŁO GO Z PUSTKOWII WINKÓW DO HARDCOROWEGO IMPERIUM ANARCHISTYCZNEGO JEEEEJ! CO TO OZNACZA? ŻE NADAL JEST W GŁĘBOKIEJ DUPIE JEEEEJ!
No ale taki jego los
MAJSTER CZUCHRA POWRACA JEEE!! WYTELEPORTOWAŁO GO Z PUSTKOWII WINKÓW DO HARDCOROWEGO IMPERIUM ANARCHISTYCZNEGO JEEEEJ! CO TO OZNACZA? ŻE NADAL JEST W GŁĘBOKIEJ DUPIE JEEEEJ!
No ale taki jego los
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Szykuje się chyba niezła zabawa.Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑16 września 2025, 23:18 http://www.hardcoroweimperiumanarchi.fo ... 35.html#43
No ale taki jego los![]()
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nowe informacje na temat Hardcorowej Imperium Anarchi! Mianowicie Mapa doznała dość poważne zmiany, oto i one:

Mapa wersja 7.10.2025
A)Wojna między Mechanoidami, a Stalowym Osądem się zakończyła i to Mechanoidy ją
wygrały i doszło do podziału gdzie więcej terytoriów zdobyli Mechanoidy.
B)Górnicy również wygrali wojnę z Stalowym Osądem, co spowodowało że całkowicie
zdobyli nowe terytoria.
C)Do Północnej Technozy wkraczają nowi zawodnicy. Korporacja Chang Pao zaatakowała
Stalowy Osąd i również z nimi wygrali i tym samym zdobyli dość pokaźny kawał
terenów w Północnej Technozie i będzie dla nich jako kolonia. Z kolei Citizien wykupił od górników mały skrawek terenu za dość pokaźną sumę.
D)Jako że farmerom groziło całkowicie wyginięcie, to poszli do korporacji Citizien.
Ta się zgodziła im pomóc, ale w zamian będą działać jako nowa kolonia dla Citizien.
Tym samym ataki bandytów stały się znacznie mniej skuteczne.
E)Na Południowym Złomowisku kawałek terytorium zdobyli Patrioci i
postanowili go zurbanizować po swojemu i mają tym samym granicę
z Kultem Złomu.
F)Na Ogromnych Zachodnich Pustkowiach Patrioci z kolei zdobyli znacznie większe
zdobycze terytorialne, zarówno na południu od nich, jak i na północy od nich
wypowiadając wojnę osłabionemu Stalowemu Osądowi. Oczywiście ją wygrali
i Stalowy Osąd prawie całkowicie zniknął z tego regionu, zostając im niewiele.
G)Również ci sami Patrioci całkowicie zlikwidowali Przystanek Ludzi Szczurów z Delty.
H)Powstał nowy silny gang Fanatyków Prądu. Już od dawna za pomocą znajomości
elektryczności, można powiedzieć że bawili się w elektryków i dzięki temu pokonali
słabszych bandziorów z tych terenów i tym samym można powiedzieć że mają swój większy poważny teren.
Link do wątku:
http://www.hardcoroweimperiumanarchi.fo ... 27.html#67
Ponadto jeszcze 2 nowe informacje:
1.Powolutku HIA zmienia Forum na jakieś lepsze jakkolwiek. Jesteśmy w trakcie i z pewną tajemniczą pomocą powoli coś tam rozwijam. Także to chyba dobra wiadomość dla @Heinz-Werner Grüner by mniej marudził na wygląd forum mojego państwa.
2.Ale do tego czasu mam świadomość że Anarchistyczne Śmiercionośne Wyścigi cieszą się większą popularnością niż samo całe moje ,,państwo". Dlatego też nie mam problemu że jestem na ten moment jedynym użytkownikiem starego forum. Jednak liczę gdy w końcu powstanie nowe forum, to może będziecie chętniejsi do niego dołączyć. Ale to na spokojnie.

Mapa wersja 7.10.2025
A)Wojna między Mechanoidami, a Stalowym Osądem się zakończyła i to Mechanoidy ją
wygrały i doszło do podziału gdzie więcej terytoriów zdobyli Mechanoidy.
B)Górnicy również wygrali wojnę z Stalowym Osądem, co spowodowało że całkowicie
zdobyli nowe terytoria.
C)Do Północnej Technozy wkraczają nowi zawodnicy. Korporacja Chang Pao zaatakowała
Stalowy Osąd i również z nimi wygrali i tym samym zdobyli dość pokaźny kawał
terenów w Północnej Technozie i będzie dla nich jako kolonia. Z kolei Citizien wykupił od górników mały skrawek terenu za dość pokaźną sumę.
D)Jako że farmerom groziło całkowicie wyginięcie, to poszli do korporacji Citizien.
Ta się zgodziła im pomóc, ale w zamian będą działać jako nowa kolonia dla Citizien.
Tym samym ataki bandytów stały się znacznie mniej skuteczne.
E)Na Południowym Złomowisku kawałek terytorium zdobyli Patrioci i
postanowili go zurbanizować po swojemu i mają tym samym granicę
z Kultem Złomu.
F)Na Ogromnych Zachodnich Pustkowiach Patrioci z kolei zdobyli znacznie większe
zdobycze terytorialne, zarówno na południu od nich, jak i na północy od nich
wypowiadając wojnę osłabionemu Stalowemu Osądowi. Oczywiście ją wygrali
i Stalowy Osąd prawie całkowicie zniknął z tego regionu, zostając im niewiele.
G)Również ci sami Patrioci całkowicie zlikwidowali Przystanek Ludzi Szczurów z Delty.
H)Powstał nowy silny gang Fanatyków Prądu. Już od dawna za pomocą znajomości
elektryczności, można powiedzieć że bawili się w elektryków i dzięki temu pokonali
słabszych bandziorów z tych terenów i tym samym można powiedzieć że mają swój większy poważny teren.
Link do wątku:
http://www.hardcoroweimperiumanarchi.fo ... 27.html#67
Ponadto jeszcze 2 nowe informacje:
1.Powolutku HIA zmienia Forum na jakieś lepsze jakkolwiek. Jesteśmy w trakcie i z pewną tajemniczą pomocą powoli coś tam rozwijam. Także to chyba dobra wiadomość dla @Heinz-Werner Grüner by mniej marudził na wygląd forum mojego państwa.
2.Ale do tego czasu mam świadomość że Anarchistyczne Śmiercionośne Wyścigi cieszą się większą popularnością niż samo całe moje ,,państwo". Dlatego też nie mam problemu że jestem na ten moment jedynym użytkownikiem starego forum. Jednak liczę gdy w końcu powstanie nowe forum, to może będziecie chętniejsi do niego dołączyć. Ale to na spokojnie.
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia