To już po mundialu może, żeby się zająć jedną rzeczą na raz.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑29 sierpnia 2025, 21:41O tym samym myślałem jak wstawiałem ten filmik! Dosłownie!
Jak masz chęć to rozpisz konkurs na nowe logo.
XXVII MIKROWELT MEISTERSCHAFT - organizacja
Regulamin forum
- Pavel van der Gibson • Stempel
- Ambasador Księstwa Sarmacji
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: XXVII MIKROWELT MEISTERSCHAFT - organizacja
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
A i owszem, masz rację. Miałem to ogarniać dwa sezony temu, ale szczerze padłem z aktywnością, jak z resztą widać.Pavel van der Gibson pisze: ↑29 sierpnia 2025, 21:48To już po mundialu może, żeby się zająć jedną rzeczą na raz.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑29 sierpnia 2025, 21:41O tym samym myślałem jak wstawiałem ten filmik! Dosłownie!
Jak masz chęć to rozpisz konkurs na nowe logo.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL

Czy jesteście już gotowi na start XXVII Mundialu w Mikroświecie? To będzie niezapomniane widowisko.
Takie wydarzenia sportowe mają łączyć, a nie dzielić, stąd zachęcam do wspólnej zabawy i kibicowania. Podczas trwania imprezy głównej odbywać się będą liczne konkursy, gdzie zwycięzcy zgarną nagrody.
Tymczasem zachęcam do pierwszych zabaw:
- Wybór imienia oficjalnej maskotki
- Wybór nazwy dla oficjalnej piłki
XXVII MIKROWELT MEISTERSCHAFT
„Marzyć, wierzyć, tworzyć”
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Państwowe Konorcjum Budowlane EdelBau zostało kolejnym sponsorem XXVII MIKROWELT MEISTERSCHAFT!
Kwota 5000 klubeków robi wrażenie i obok Gibson Group stanowi największe wsparcie materialne najważniejszej imprezy piłkarskiej w Mikroświecie.
Ponadto informuje, że FBI Nadel - nasz krajowa fabryka odzieżowa wsparła wydarzenie kwotą 1500 klubeków. Dzięki temu Spieler - marka odzieży i sprzętu sportowego zawita jako jeden z głównych sponsorów.
Warto w tym momencie nadmienić, że poraz kolejny to właśnie marka Spieler odpowiada za przygotowanie oficjalnej piłki nożnej XXVII MIKROWELT MEISTERSCHAFT.
Warto wspomnieć, że w gronie sponsorów imprezy są już GIBSON GROUP i TARGERSDORF BANYASZ CEG
@Pavel van der Gibson @Targersdorf Borisz
Kwota 5000 klubeków robi wrażenie i obok Gibson Group stanowi największe wsparcie materialne najważniejszej imprezy piłkarskiej w Mikroświecie.
Ponadto informuje, że FBI Nadel - nasz krajowa fabryka odzieżowa wsparła wydarzenie kwotą 1500 klubeków. Dzięki temu Spieler - marka odzieży i sprzętu sportowego zawita jako jeden z głównych sponsorów.
Warto w tym momencie nadmienić, że poraz kolejny to właśnie marka Spieler odpowiada za przygotowanie oficjalnej piłki nożnej XXVII MIKROWELT MEISTERSCHAFT.

Warto wspomnieć, że w gronie sponsorów imprezy są już GIBSON GROUP i TARGERSDORF BANYASZ CEG
@Pavel van der Gibson @Targersdorf Borisz
- Fatima Popow-Chojnacka • Stempel
-
ODZNACZENIA
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Ludwig Tomović • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Ludwig Tomović • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dzięki za wsparcie! Grafiki im szybciej tym lepiej.Ludwig Tomović pisze: ↑15 września 2025, 23:04 Orbita Mikronacji
Grafika na dniach, najpewniej jutro
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL