Wniosek o utworzenie sklepu ,,Cerise Musicale"

W tym miejscu załatwisz wszelkie sprawy związane z obywatelstwem. Składanie wniosków, zapomogi, inne nurtujące cię kwestię i pytania...
Regulamin forum
Obrazek
Awatar użytkownika
Leszek Ebe-Grüner Stempel
Dziedzic

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Wniosek o utworzenie sklepu ,,Cerise Musicale"

Post autor: Leszek Ebe-Grüner »

Witam, chciałbym złożyć wniosek o utworzenie sklepu ,,Cerise musicale". Jest to spowodowane tym że chcę rozwijać gospodarkę Edelweiss, ale też wyjść trochę poza swoją strefę komfortu i zrobić coś dla Kultury Edelweiss. Priorytetem w takim sklepie byłaby sprzedaż instrumentów muzycznych i wspieraniem inicjatyw kulturalnych.

Ponadto chciałbym od razu też zgłosić logo mojego sklepu:
Obrazek
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Wniosek o utworzenie sklepu ,,Cerise Musicale"

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Leszek Ebe-Grüner pisze: 31 sierpnia 2025, 22:15 Witam, chciałbym złożyć wniosek o utworzenie sklepu ,,Cerise musicale". Jest to spowodowane tym że chcę rozwijać gospodarkę Edelweiss, ale też wyjść trochę poza swoją strefę komfortu i zrobić coś dla Kultury Edelweiss. Priorytetem w takim sklepie byłaby sprzedaż instrumentów muzycznych i wspieraniem inicjatyw kulturalnych.

Ponadto chciałbym od razu też zgłosić logo mojego sklepu:
Obrazek
Szanowny Panie Leszku,

Nie ma problemu z utworzeniem sklepu. Prosze tylko wybrać lokalizację w jakim mieście i podjąc decyzję czy watek tworzy Szanowny bezpośrednio w dziale gospodarki prywatnych przedsębiorstw.
viewforum.php?f=158 (jak BERG Hotels, czy AustroDaimler)
czy w danym miescie i podlinkujemy w gospodarce (Edelweiss Kaffee czy Browar Peterhoff)
Jest także opcja, która na sklep muzyczny chyba za spora, ale oczywiście w razie czego służę pomocą i mogę utworzyć cały poddział (Espada Monerska czy Ronon Dex Werke(
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Leszek Ebe-Grüner Stempel
Dziedzic

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Leszek Ebe-Grüner »

Myślę że w Glanzbergu mimo wszystko, będę z stamtąd miał blisko do swoich magazynów AKC w razie potrzeby. Co do działu nie jest on mega potrzebny, ale jak chodzi o wątek, to jednak w przedsiębiorstwach prywatnych będzie on działał.
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Leszek Ebe-Grüner pisze: 01 września 2025, 21:24 Myślę że w Glanzbergu mimo wszystko, będę z stamtąd miał blisko do swoich magazynów AKC w razie potrzeby. Co do działu nie jest on mega potrzebny, ale jak chodzi o wątek, to jednak w przedsiębiorstwach prywatnych będzie on działał.
To zapraszam do założenia wątku w viewforum.php?f=158 i gratuluję!
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
ODPOWIEDZ

Wróć do „Departament Obywatelski”