Stadiony oraz bazy noclegowe

Regulamin forum
Obrazek
Awatar użytkownika
Pavel van der Gibson Stempel
Ambasador Księstwa Sarmacji

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Stadiony oraz bazy noclegowe

Post autor: Pavel van der Gibson »

Obrazek
Ambasador Księstwa Sarmacji
Zastępca Samozwańczego Sekretarza Mikroświatowej Unii Piłkarskiej
Były Kanclerz Księstwa Sarmacji
Prezes VfB 1923 Wolkenbad

Obrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Stadiony oraz bazy noclegowe

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Pokusze się o swoje pierwsze i prywatne przewidywania.

Timan Demollari, jeśli mnie pamięć nie myli to postać, która zgarnęła najwięcej tytułów mistrzowskich w historii rozgrywek MUP. Dziś prowadzi Austro-Węgry, do których ma niemały sentyment. Tak, inni mogą tego nie wiedzieć, ale jeśli mnie pamięć nie myli to tereny Czech to jego ulubione obszary. Może wielki czas na powrót na szczyt? Wszysto wskazuje na to, że będzie walczył o mistrza. Wyjście z grupy więc powinno być spacerkiem.

Volkian ma jedną wielką siłę, nieprzewidywalność i Henryka Leszczyńskiego. Popularny Leper jest w topce polskiego Xperta od lat, stąd jestem pewien, że to gwarancja sukcesu i pewny awans.

Niemcy w końcu mają skład, z którym są w stanie coś ugrać. Karl August von Wettin, choć trenerem jest solidnym to dwukrotna wpadka regulaminowa będzie się już za nim ciągnęła do końca kariery reprezentacyjnej. Nie jestem w stanie przewidzieć czy znów nie popełni, niezamierzonego - o tym jestem przekonany - błędu, ale i tak wróżę awans ekipie Cesarskich.

Kafleandia to jeszcze bardzo młody zespół i dopiero wkraczający w fazę rozwoju. Gwiazd tam nie uświadczymy, raczej wypoziomowany skład. Czy na awans, nie bedzie łatwo, ale wbrew pozorom to całkiem możliwe. Wszystko zalezy od zaangażowania.

Baridas - nasz mikronacyjny San Marino - dosłownie! Jeszcze do niedawna całkowity kopciuszek, ale w ostatnim sezonie miał kilka zrywów. Czy wyszarpie rywalom jakieś punkty? Pewnie będzie ciężko, ale powalczy na pewno o miano "przedostatniej ekipy" XVII WM. :)
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Obrazek
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
T_Demollari

ODZNACZENIA

Post autor: T_Demollari »

Heinz-Werner Grüner pisze: 04 października 2025, 20:08 Dziś prowadzi Austro-Węgry, do których ma niemały sentyment. Tak, inni mogą tego nie wiedzieć, ale jeśli mnie pamięć nie myli to tereny Czech to jego ulubione obszary.
Zgadza się, parę mistrzostw paru lig dla praskiej Bohemki się pozdobywało, ale też realowo jak najbardziej lubię i cenię czeską kulturę.

Co do przewidywań — w grupie na pewno jesteśmy faworytami, ale wszystko wyjdzie w praniu, najpewniej już po pierwszym meczu z Volkianem będziemy wiedzieć na czym stoimy. Celujemy w półfinał, to jest na pewno w naszym zasięgu, o ile nie będziemy mieli jakiegoś okropnego pecha w losowaniu.
Timan Demollari
Selekcjoner reprezentacji CiK Austro-Węgier
Wielki Łowczy 1926
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

T_Demollari pisze: 04 października 2025, 22:38
Heinz-Werner Grüner pisze: 04 października 2025, 20:08 Dziś prowadzi Austro-Węgry, do których ma niemały sentyment. Tak, inni mogą tego nie wiedzieć, ale jeśli mnie pamięć nie myli to tereny Czech to jego ulubione obszary.
Zgadza się, parę mistrzostw paru lig dla praskiej Bohemki się pozdobywało, ale też realowo jak najbardziej lubię i cenię czeską kulturę.

Co do przewidywań — w grupie na pewno jesteśmy faworytami, ale wszystko wyjdzie w praniu, najpewniej już po pierwszym meczu z Volkianem będziemy wiedzieć na czym stoimy. Celujemy w półfinał, to jest na pewno w naszym zasięgu, o ile nie będziemy mieli jakiegoś okropnego pecha w losowaniu.
oj pamiętam te boje z Bohemiansem! To było moje prawdziwe mikronacyjne wyzwanie, pokonać "Szturmowego". I jak się skończyło, ja w EDL, on w MAW. Co się zadzieje przekonamy się wkrótce!
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
ODPOWIEDZ

Wróć do „GRUPA A”