Oto moje propozycje.
Heer i Luft.

Bagnety ogólnie w wielu nawet herbach armii i formacji występują, mimo że używane są tylko i wyłącznie na paradach. Nie chcę tutaj przytaczać przykładów z nieistniejącego reala, ale tak jest.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑13 maja 2022, 22:28 Sam pomyślunek jest świetny. Czepiałbym się tylko tych bagnetów, ale jak rozumiem to są wersje pokazowe, więc nie dochodzę szczegółów. Robota pierwsza liga!![]()
![]()
![]()
Ja to doskonalen rozumiem, ale chodzi mi o estetykę sztandaru. Przysłonięta broń w miejscu, gdzie zaczyna się bagnet jest bardzo wychudzona i sprawia dość dziwne wrażenie. Sam model jest ok.Piotr Romanow pisze: ↑13 maja 2022, 22:29Bagnety ogólnie w wielu nawet herbach armii i formacji występują, mimo że używane są tylko i wyłącznie na paradach. Nie chcę tutaj przytaczać przykładów z nieistniejącego reala, ale tak jest.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑13 maja 2022, 22:28 Sam pomyślunek jest świetny. Czepiałbym się tylko tych bagnetów, ale jak rozumiem to są wersje pokazowe, więc nie dochodzę szczegółów. Robota pierwsza liga!![]()
![]()
![]()
![]()
Założeniem było to, aby to właśnie nasza Szarotka przebijała się na pierwszy plan.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑13 maja 2022, 22:32Ja to doskonalen rozumiem, ale chodzi mi o estetykę sztandaru. Przysłonięta broń w miejscu, gdzie zaczyna się bagnet jest bardzo wychudzona i sprawia dość dziwne wrażenie. Sam model jest ok.Piotr Romanow pisze: ↑13 maja 2022, 22:29Bagnety ogólnie w wielu nawet herbach armii i formacji występują, mimo że używane są tylko i wyłącznie na paradach. Nie chcę tutaj przytaczać przykładów z nieistniejącego reala, ale tak jest.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑13 maja 2022, 22:28 Sam pomyślunek jest świetny. Czepiałbym się tylko tych bagnetów, ale jak rozumiem to są wersje pokazowe, więc nie dochodzę szczegółów. Robota pierwsza liga!![]()
![]()
![]()
![]()
Może ulokowanie szarotki w innym miejscu pomoże. Nie wiem, nie znam się na ułożeniu na sztandarach, proporcach...
Domyślam się, że to istotny motyw, który powinien tutaj górować. A może zróbmy tak...Piotr Romanow pisze: ↑13 maja 2022, 22:33Założeniem było to, aby to właśnie nasza Szarotka przebijała się na pierwszy plan.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑13 maja 2022, 22:32Ja to doskonalen rozumiem, ale chodzi mi o estetykę sztandaru. Przysłonięta broń w miejscu, gdzie zaczyna się bagnet jest bardzo wychudzona i sprawia dość dziwne wrażenie. Sam model jest ok.Piotr Romanow pisze: ↑13 maja 2022, 22:29
Bagnety ogólnie w wielu nawet herbach armii i formacji występują, mimo że używane są tylko i wyłącznie na paradach. Nie chcę tutaj przytaczać przykładów z nieistniejącego reala, ale tak jest.![]()
Może ulokowanie szarotki w innym miejscu pomoże. Nie wiem, nie znam się na ułożeniu na sztandarach, proporcach...![]()
Jakby mi się chciało to sam bym zaprojektował ten folkowy wzór, ale no bez przesady, raczej skorzystamy z gotowego.Piotr Romanow pisze: ↑13 maja 2022, 22:37 O Jezu!!! Teraz to Oberhaupt mi zaimponił! Nie wierzyłem, że ktoś ma takiego jobla jak ja.![]()