Przepraszam za brak wiedzy, ale to postać z awka to ktoś znany? :/Sophie pisze: ↑17 listopada 2025, 19:29Dobrze wiedzieć, szczerze mówiąc, pewnie mam jeszcze kilka nieruchomości, o których zapomniałam.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑16 listopada 2025, 20:39Była kiedyś mowa, że Joachim chyba Wam przekazał-jak byliście z Krisem małżeństwem, ale może coś pomyliłem. W każdym razie opowiadaj co to za zmiana wizualna? Gdzie byłaś u fryzjera?![]()
Co do fryzjera: trzeba było się pozbyć tej szachownicy z profilowego, to było pierwsze, które przyszło mi na myśl, ale myślę, że będzie jeszcze ulegać zmianie sprowadziłam go z Sarmacji.
Cargaldorf - sprawy organizacyjne
Moderator: Isabella M. Neumann-Swann
Regulamin forum
PLAN MIASTA - brak danych - LICZBA MIESZKAŃCÓW: 450
PLAN MIASTA - brak danych - LICZBA MIESZKAŃCÓW: 450
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Cargaldorf - sprawy organizacyjne
Sabrina Carpenter - światowej sławy piosenlarka pop pochodząca z USA, zasłynęła głównie tym, że jest dosyć otwarta w tematach erotycznych w swoich utworachHeinz-Werner Grüner pisze: ↑17 listopada 2025, 20:34Przepraszam za brak wiedzy, ale to postać z awka to ktoś znany? :/Sophie pisze: ↑17 listopada 2025, 19:29Dobrze wiedzieć, szczerze mówiąc, pewnie mam jeszcze kilka nieruchomości, o których zapomniałam.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑16 listopada 2025, 20:39
Była kiedyś mowa, że Joachim chyba Wam przekazał-jak byliście z Krisem małżeństwem, ale może coś pomyliłem. W każdym razie opowiadaj co to za zmiana wizualna? Gdzie byłaś u fryzjera?![]()
Co do fryzjera: trzeba było się pozbyć tej szachownicy z profilowego, to było pierwsze, które przyszło mi na myśl, ale myślę, że będzie jeszcze ulegać zmianie sprowadziłam go z Sarmacji.
/-/Sophie Susanne Cargalho
Dumna obywatelka Kotliny

Dumna obywatelka Kotliny

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
A! Coś mi świta, ale zmyliły mnie te loki i rozpoznawalność w czerni i bieli.Sophie pisze: ↑17 listopada 2025, 20:58Sabrina Carpenter - światowej sławy piosenlarka pop pochodząca z USA, zasłynęła głównie tym, że jest dosyć otwarta w tematach erotycznych w swoich utworachHeinz-Werner Grüner pisze: ↑17 listopada 2025, 20:34Przepraszam za brak wiedzy, ale to postać z awka to ktoś znany? :/Sophie pisze: ↑17 listopada 2025, 19:29
Dobrze wiedzieć, szczerze mówiąc, pewnie mam jeszcze kilka nieruchomości, o których zapomniałam.
- Isabella M. Neumann-Swann • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL

(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]

Wychodzi na to, że mnie.Isabella M. Neumann-Swann pisze: ↑17 listopada 2025, 22:43 @Sophie to mam ścigać Ciebie czy Ojca z podatkami
Ps bardzo fajny Awek![]()
/-/Sophie Susanne Cargalho
Dumna obywatelka Kotliny

Dumna obywatelka Kotliny