XXVII MIKROWELT MEISTERSCHAFT - organizacja

Kotlina Edelweiss zorganizuje Dwudzieste Siódme Mistrzostwa Mikroświata w piłce nożnej. Sukces organizatorów musi zostać jednak poparty właściwą pracą. By ugościć ponad trzydzieści reprezentacji nalezy się solidnie do tego przygotować. I nie chodzi tylko o obiekty sportowe, ale o całą infrastrukturę
Regulamin forum
Obrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: XXVII MIKROWELT MEISTERSCHAFT - podsumowanie

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

"za X11"
Niby koniec, a jednak nie...

Tak można by rzec o losach ostatnich dni Potężnych Szarotek. Kończymy mundial z niedosytem, bo w domowych "pieleszach" liczyliścmy na więcej. Z drugiej strony to nie real a...X11 i tu nie ma przywileju gospodarza. Śmiem twierdzić, że pomimo skromności naszego narodu i ilości mieszkańców - niczym realna Islandia - stawilibyśmy się na trybunach w ogromnej ilości, a co ważniejsze podołaliśmy organizacji. Jako osoba koordynująca te imprezy od 4 czy 5-ciu lat wiem, że nie zrobiliśmy wszystkiego. Wiem, że nie zrobiliśmy nawet 50% tego, czego zamierzaliśmy, ale takie jest mikro. Real zabija nasze zamiłowania do zabawy w wirtualnej rzeczywistości. Głupie, co nie? ;)

A tak na poważnie, wielkie dzięki wszystkim zaangażowanym w produkcje - w szczególności dla Pavla v.d.Gibsona. Bez was nie było by nic. Każdy wpis, każda notka, gdziekolwiek w internecie, a raczej mikroświecie cieszyła mnie ogromnie. I choć sam siebie zawiodłem, bo sprawy realowe, techniczne i niestety chęci czasem opadały to uważam, że nie ma czego się wstydzić. Takie 3/10 mogę śmiało sobie wystawić. ;)

Ze sportowym pozdrowieniem,
HWG

p.s. Szykujcie się do aktywności - niedługo wybieramy kolejnego gospodarza mistrzostw, przeanalizujemy system rozgrywek i odświeżymy wizerunek marki jaką jest MUP.

over and out
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
ODPOWIEDZ

Wróć do „XXVII MIKROWELT MEISTERSCHAFT”