Wolkenweinball

Wolkenbadzki festiwal wina.

Moderator: Isabella M. Neumann-Swann

Awatar użytkownika
Pavel van der Gibson Stempel
Ambasador Księstwa Sarmacji

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Wolkenweinball

Post autor: Pavel van der Gibson »

Pavel dopił szybko kieliszek z wybornym lokalnym winem i powoli ruszył w kierunku sceny. Faktycznie coś było mówione o scenie, ale po trzecim kieliszku już nie do końca pamiętał, co miał na niej robić. No nic, wejść i tak trzeba, myślał wchodząc po schodkach.
Zastępca Samozwańczego Sekretarza Mikroświatowej Unii Piłkarskiej
Były Kanclerz Księstwa Sarmacji
Prezes VfB 1923 Wolkenbad

Obrazek
Awatar użytkownika
Isabella M. Neumann-Swann Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Isabella M. Neumann-Swann »

- Dziękuję bardzo, że Herr do nas dołączył- powiedziała Bella do swojego przyjaciela i uściskała go serdecznie. - Zatem Herr @Pavel van der Gibson proszę mi powiedzieć jak wygląda sytuacja z naszym Mityngiem?
Obrazek
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]
Obrazek
Awatar użytkownika

ODZNACZENIA

OBYWATEL

- W tym momencie zebraliśmy 190 zł, które zostaną przekazane Fundacji. Już teraz dziękuję każdemu, kto wziął udział w naszej sportowej rywalizacji. Dzięki Wam będziemy mogli chociaż trochę pomóc bardziej potrzebującym. Ale dzień jeszcze się nie skończył, zachęcam więc aby wziąć udział do północy, wtedy ostatecznie zamkniemy rozliczanie Mityngu! Może uda na się dobić do pełnej kwoty.

Obrazek
Awatar użytkownika

ODZNACZENIA

OBYWATEL

- Dla tych, którzy już wzięli udział mamy przygotowane skromne podziękowanie. Dla każdego uczestnika przygotowaliśmy medal pamiątkowy oraz dyplom za uczestnictwo. Chociaż nie jest z nami obecna Frau @Fatima Popow-Chojnacka to na twoje ręce przyjacielu skład jej serdeczne podziękowanie za udział i jej wkład w pomoc innym. Ten oto Medal oraz dyplom mam nadzieję przekażesz jej do rąk osobistych po powrocie do Sarmacji.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika

ODZNACZENIA

OBYWATEL

- Oczywiście, pamiątkowy medal oraz dyplom zostanie przekazany. A tymczasem przechodzimy do kolejnego uczestnika naszego Mityngu. Jest nim nieoceniony i zawsze chętny do pomocy, jedyny w swoim rodzaju, Oberhaupt Kotliny Edelweiss, @Heinz-Werner Grüner !

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika

ODZNACZENIA

OBYWATEL

- Kolejną osobą, która zasługuje na uznanie za swoją postawę jest Herr @Ludwig Tomović . Dziękujemy serdecznie za Pana poświęcony czas oraz okazane serce. Mam nadzieję, że w kolejnej edycji tez będziemy mogli liczyć na udział. Medal oraz Dyplom zostaną wysłane Herr @Ludwig Tomović już jutro.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika

ODZNACZENIA

OBYWATEL

- Nie pozostaje mi nic innego... - powiedział Pavel odbierając dyplom i medal od hostessy. - Jak wręczyć jeden z przygotowanych medali oraz dyplomów, osobie, bez której dzisiejszego dnia by nie było. Osobie, która dźwigała na barkach ciężar organizacji Święta i dzięki której możemy dziś tutaj w Wolkenbadzie być i świętować. Oto skromna, w stosunku do jej zasług, pamiątka dla @Isabella M. Neumann-Swann!

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika

ODZNACZENIA

OBYWATEL

- Dziękuję Bardzo! Mnie pozostaje już tylko się Panu odwdzięczyć i podziękować za Pana pomoc, cierpliwość oraz wyrozumiałość w wszelakich przygotowaniach. Dla mnie była to istna przyejmność móc z Herr @Pavel van der Gibson współpracować. I mam nadzieję, że dalej wspólnie będziemy działać na rzecz wszystkich w Wolkenbad oraz Edelweiss. Dziękuję za poświęcony czas i dobrą energię jaka pan wnosi do naszej wspólnoty!

Obrazek
Obrazek

A teraz drodzy goście - zapraszam Was do picia naszych dwóch pierwszych win! Monarch i Hibernal. Tańczmy, pijmy i bawmy się wspólnie! Bo choć na zewnątrz zimno, to w naszych sercach i na tym placu panuje gorąca atmosfera!
:2bier :2bier :2bier :2bier
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Fatima Popow-Chojnacka Stempel

ODZNACZENIA

Post autor: Fatima Popow-Chojnacka »

Isabella M. Neumann-Swann pisze: 27 listopada 2025, 23:26 - Dla tych, którzy już wzięli udział mamy przygotowane skromne podziękowanie. Dla każdego uczestnika przygotowaliśmy medal pamiątkowy oraz dyplom za uczestnictwo. Chociaż nie jest z nami obecna Frau @Fatima Popow-Chojnacka to na twoje ręce przyjacielu skład jej serdeczne podziękowanie za udział i jej wkład w pomoc innym. Ten oto Medal oraz dyplom mam nadzieję przekażesz jej do rąk osobistych po powrocie do Sarmacji.

Obrazek
Obrazek
Dziękuję!
Dla mnie to czysta przyjemność, że mogłam pomóc poprzez taką zabawę. Świetna inicjatywa! Brawo!
( – ) Fatima Popow-Chojnacka
Obrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Dziękuje za miłe wyróżnienie. Na pewno warto takie historie charytatywne pielęgnować! :E :E :E
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
ODPOWIEDZ

Wróć do „Weinfest”