Pomyślimy, na obecnie budowany system mamy całkiem ambitne plany, kto wie... jak to zaimplentujemy to może zaprzyjaźnione kraje by też mogły coś na tym skożystać. Ale wgl całkiem niezła koncepcja z tymi racjonalizatorami, może to by też dodaćFemme Mystere pisze: ↑21 lutego 2024, 00:09 WOW, gratulacje dla OsiekaMoże kiedyś moglibyście coś dla EDL stworzyć. Generator imion dla Racjonalizatorów na przykład.
Komunikaty Ambasady
- Piwski Sroczyński • Stempel
-
ODZNACZENIA
Re: Komunikaty Ambasady
(-) abp Piwski Żmij-Sroczyński, Wikariusz Generalny Jego Świątobliwości
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Wspaniale, czekamy na dalsze wieści 
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum
Nikt ważny
Prawa Faktotum
Nikt ważny

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jednak co dwie głowy (najlepsze polączenie ksiądz z Osieka i "bezbożnica" z Edelweiss) to nie jedna!
p.s. To miał być komplement.
p.s. To miał być komplement.
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
@Heinz-Werner Grüner wyście się z @Joachim Cargalho umówili, żeby mi dopiec xp
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum
Nikt ważny
Prawa Faktotum
Nikt ważny

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Przecież to był komplement Moja Miła. Ewidentnie zaznaczyłem, że "co dwie głowy to nie jedna", a już na pewni kiedy jedna mieni się pięknym edelwajskim licem.Femme Mystere pisze: ↑21 lutego 2024, 16:41 @Heinz-Werner Grüner wyście się z @Joachim Cargalho umówili, żeby mi dopiec xp
-
ODZNACZENIA
Wakacyjny kufel z Edelweiss
W dniu dzisiejszym, podczas urlopu w Węgierskim Jegierze Arcybiskup Osieka miał okazję zaznajomić się z osiągnięciami edelweisskiej sztuki browarniczej. Piwo przypadło do gustu głowie państwa i zastanawia się nad stawianiem takiego piwa na swoich stołach częściej o ile możliwości pozwolą. Edelweiss nie dosięga jednak do poziomu Piwa Grodziskiego, które po podarunku od Oberhaupta dla Arcybiskupa gości na jego stołach jeszcze częściej.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Miło mnie słyszeć, że Grodziskie kojarzy się ze mna, a nie z sarmackim księciem. Przypadek, nie sądzę. 
A tak poważnie, to Edelweiss Hefetruss to rownież "legendarne" piwko mikronacyjne. To była jedna z realnych nagrod od Frau @Femme Mystere podczas Oktoberfest czy jakiegoś innego wydarzenia podczas naszcyh wspólnych edelweisskich zabaw. Było świetne, ale co polskie to polskie.
A tak poważnie, to Edelweiss Hefetruss to rownież "legendarne" piwko mikronacyjne. To była jedna z realnych nagrod od Frau @Femme Mystere podczas Oktoberfest czy jakiegoś innego wydarzenia podczas naszcyh wspólnych edelweisskich zabaw. Było świetne, ale co polskie to polskie.
-
ODZNACZENIA
Ja mam nadzieję, że w tym roku uda się na Zjazd przywieźć coś jasielskiego, jakiegoś Jasiela, Golesza a może się uda kupić piwo z Browaru Jasło, nie ma co... ale w naszym Osieku Jasło też jest perełką, wiec...Heinz-Werner Grüner pisze: ↑12 lipca 2024, 21:27 Miło mnie słyszeć, że Grodziskie kojarzy się ze mna, a nie z sarmackim księciem. Przypadek, nie sądzę.
A tak poważnie, to Edelweiss Hefetruss to rownież "legendarne" piwko mikronacyjne. To była jedna z realnych nagrod od Frau @Femme Mystere podczas Oktoberfest czy jakiegoś innego wydarzenia podczas naszcyh wspólnych edelweisskich zabaw. Było świetne, ale co polskie to polskie.![]()
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Alkoholu nie zabraknie. To jest pewne.Piwski Sroczyński pisze: ↑13 lipca 2024, 20:58Ja mam nadzieję, że w tym roku uda się na Zjazd przywieźć coś jasielskiego, jakiegoś Jasiela, Golesza a może się uda kupić piwo z Browaru Jasło, nie ma co... ale w naszym Osieku Jasło też jest perełką, wiec...Heinz-Werner Grüner pisze: ↑12 lipca 2024, 21:27 Miło mnie słyszeć, że Grodziskie kojarzy się ze mna, a nie z sarmackim księciem. Przypadek, nie sądzę.
A tak poważnie, to Edelweiss Hefetruss to rownież "legendarne" piwko mikronacyjne. To była jedna z realnych nagrod od Frau @Femme Mystere podczas Oktoberfest czy jakiegoś innego wydarzenia podczas naszcyh wspólnych edelweisskich zabaw. Było świetne, ale co polskie to polskie.![]()
-
ODZNACZENIA
Drodzy nasi parafianie i sympatycy Kościoła Powszechnego!
Już jutro rozpoczyna się grudzień, czas kiedy wyczekiwać, poza Bożym Narodzeniem zwykliśmy także prezentów. W tym roku jednak Mikołaj postanowił podrzucić co nie co troszkę wcześniej. Mam dziś zaszczyt zaprezentować Wam IZYDORA w wersji 2.0.
W systemie pojawiły się między innymi:
1. SYSTEM PRASOWY, wraz z wypłatami kaski
2. Rozbudowane panele moderatorskie, wraz z systemem uprawnień
3. Nowe panele instytucji, regionów i państw
4. Dzienniki praw
5. Strona główna
6. System podatkowy (do końca roku macie wolniznę
)
7. Nowy system lokalizacji użytkowników i instytucji
8. Kalendarium historyczne
9. Masa drobnych usprawnień
A niewykluczone, że jeszcze sporo rzeczy większych niż drobne, o których najzwyczajniej w świecie zapomniałem wspomnieć.
Jeśli jesteście systemowymi właścicielami instytucji, to możecie spokojnie przetestować swoje nowe zabawki... a jeśli nie, to nową instytucję też bez problemu będziecie mogli zarejestrować z poziomu panelu moderatorskiego.
Miejcie jednak na uwadze, że instytucje można rejestrować tylko w określonych jednostkach regionalnych - jeśli w systemie wciąż nie ma waszej mikronacji, albo właściwych regionów - zwróćcie się do swoich władz, nasz zespół z ochotą doda je do systemu, wraz z odpowiednimi uprawnieniami moderatorskimi dla kogo trzeba.
Zachęcam do pisania i polubiania artykułów prasowych - zuboży to nieco Skarb Państwa, ale ruszy zasoby tam gdzie zaangażowanie w naszą wspólną zabawę.
Jeśli będziecie mieli jakieś pytania, to zapraszam do kontaktu przez serwer Cives, albo prywatnie przez mojego discorda (namiary znajdziecie w profilu). Mile widziane jest też zgłaszanie błędów, niedoróbek i innych pomysłów racjonalizatorskich.
Powodzenia w odkrywaniu możliwości Izydora 2.0
Już jutro rozpoczyna się grudzień, czas kiedy wyczekiwać, poza Bożym Narodzeniem zwykliśmy także prezentów. W tym roku jednak Mikołaj postanowił podrzucić co nie co troszkę wcześniej. Mam dziś zaszczyt zaprezentować Wam IZYDORA w wersji 2.0.
W systemie pojawiły się między innymi:
1. SYSTEM PRASOWY, wraz z wypłatami kaski
2. Rozbudowane panele moderatorskie, wraz z systemem uprawnień
3. Nowe panele instytucji, regionów i państw
4. Dzienniki praw
5. Strona główna
6. System podatkowy (do końca roku macie wolniznę
7. Nowy system lokalizacji użytkowników i instytucji
8. Kalendarium historyczne
9. Masa drobnych usprawnień
A niewykluczone, że jeszcze sporo rzeczy większych niż drobne, o których najzwyczajniej w świecie zapomniałem wspomnieć.
Jeśli jesteście systemowymi właścicielami instytucji, to możecie spokojnie przetestować swoje nowe zabawki... a jeśli nie, to nową instytucję też bez problemu będziecie mogli zarejestrować z poziomu panelu moderatorskiego.
Miejcie jednak na uwadze, że instytucje można rejestrować tylko w określonych jednostkach regionalnych - jeśli w systemie wciąż nie ma waszej mikronacji, albo właściwych regionów - zwróćcie się do swoich władz, nasz zespół z ochotą doda je do systemu, wraz z odpowiednimi uprawnieniami moderatorskimi dla kogo trzeba.
Zachęcam do pisania i polubiania artykułów prasowych - zuboży to nieco Skarb Państwa, ale ruszy zasoby tam gdzie zaangażowanie w naszą wspólną zabawę.
Jeśli będziecie mieli jakieś pytania, to zapraszam do kontaktu przez serwer Cives, albo prywatnie przez mojego discorda (namiary znajdziecie w profilu). Mile widziane jest też zgłaszanie błędów, niedoróbek i innych pomysłów racjonalizatorskich.
Powodzenia w odkrywaniu możliwości Izydora 2.0