☆~☆
♡~♡
Ten grudzień zapowiada się pracowicie dla mnie w niektórych kwestiach, a może nawet miłosnych też, kto wie!

Myślę, że już mam tyle wina w sobie, że przesłucham. XD :Esmile
Będzie dobrze audio lepsze bo lepsza jakość!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑06 grudnia 2025, 22:23Myślę, że już mam tyle wina w sobie, że przesłucham. XD :Esmile

Jest dobrze czuć klimat świąt.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑07 grudnia 2025, 21:42 Chyba się nie skuszę do realnego przesłuchania, ale wierzę, że to piękne utwory.![]()

Mimo wszystko... chyba się nie zdecyduje.. XDMandaryna pisze: ↑07 grudnia 2025, 21:52Jest dobrze czuć klimat świąt.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑07 grudnia 2025, 21:42 Chyba się nie skuszę do realnego przesłuchania, ale wierzę, że to piękne utwory.![]()
![]()
TAM NIE MA PLAYBACKU ANI AUTOTUINE!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑07 grudnia 2025, 21:56Mimo wszystko... chyba się nie zdecyduje.. XDMandaryna pisze: ↑07 grudnia 2025, 21:52Jest dobrze czuć klimat świąt.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑07 grudnia 2025, 21:42 Chyba się nie skuszę do realnego przesłuchania, ale wierzę, że to piękne utwory.![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości