Mój drogi chłopcze @Heinz-Werner Grüner
Na Towje ręce, dla całej społeczności w Kotlinie składam życzenia Bożonarodzeniowe i te Noworoczne.
Niech w Nowym Roku 2026 Kotlina rośnie w siłę.
pozostaje Waszym oddanym Przyjacielem
Targersdorf Borisz
Zyczenia
Regulamin forum
- Targersdorf Borisz • Stempel
-
ODZNACZENIA
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Zyczenia
Szanowny Hrabio Targersdorf,
Jest mi niezmiernie miło, że z własnej nieprzymuszonej woli napisał Szanowny do nas list z życzeniami. Naprawdę (piszę to całkiem szczerze) wzruszyłem się i uradowałem postokroć.
Chcialbym zatem w imieniu swoim, jak i zapewne tych mieszkańców Kotliny, którzy mieli niesłychaną przyjemność poznać Hrabiego, życzyć przede wszystkim zdrowia, jeszce raz zdrowia i dużo siły.
Niech wolny czas w okresie Świąt Bożego Narodzenia jak i Nowego Roku będzie czasem wypoczynku mentalnego i fizycznego by wejść z przytupem w 1926 rok. No i do zobaczenia ponownie w Kotlinie!
DW: @Targersdorf BoriszJest mi niezmiernie miło, że z własnej nieprzymuszonej woli napisał Szanowny do nas list z życzeniami. Naprawdę (piszę to całkiem szczerze) wzruszyłem się i uradowałem postokroć.
Chcialbym zatem w imieniu swoim, jak i zapewne tych mieszkańców Kotliny, którzy mieli niesłychaną przyjemność poznać Hrabiego, życzyć przede wszystkim zdrowia, jeszce raz zdrowia i dużo siły.
Niech wolny czas w okresie Świąt Bożego Narodzenia jak i Nowego Roku będzie czasem wypoczynku mentalnego i fizycznego by wejść z przytupem w 1926 rok. No i do zobaczenia ponownie w Kotlinie!