Ja to wiem.
P.S. z edelweißkiego (bedę nalegal coraz bardziej na taką formę zapisu podwójnego "s", bo dlaczego nie?
Jak pisałem, nie będę naległa na zmianę, ale warto czasem zapoznać się wcześniej z "modą" panującą w danym kraju.
Ja to wiem.
Jak pisałem, nie będę naległa na zmianę, ale warto czasem zapoznać się wcześniej z "modą" panującą w danym kraju.

Widziałem pełna prezentację i mam nadzieję, że nie skończy się tylko na obiecankach, a powstanie z tego coś trwałego i mającego realny wpływ na nierealny mikroswiat.
Pierwszą pozytywną są trzy transfery do Feniks Fer co wzmocni zespół.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑01 stycznia 2026, 21:48Widziałem pełna prezentację i mam nadzieję, że nie skończy się tylko na obiecankach, a powstanie z tego coś trwałego i mającego realny wpływ na nierealny mikroswiat.![]()

Niech moc będzie z Wami!Ignacy K. pisze: ↑01 stycznia 2026, 22:59Pierwszą pozytywną są trzy transfery do Feniks Fer co wzmocni zespół.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑01 stycznia 2026, 21:48Widziałem pełna prezentację i mam nadzieję, że nie skończy się tylko na obiecankach, a powstanie z tego coś trwałego i mającego realny wpływ na nierealny mikroswiat.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości