Nie zamawialiśmy, ale to chyba wiadomo, że chętnie przyjmiemy taki podarek od najstarszego browaru w Edelweiss.
Alter Gasthof - narracja Sandżak
Moderator: Peetri Romanaav
Regulamin forum
PLAN MIASTA - LICZBA MIESZKAŃCÓW: 523
PLAN MIASTA - LICZBA MIESZKAŃCÓW: 523
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Alter Gasthof - narracja Sandżak
- Peetri Romanaav • Stempel
- Gesicht der Garnison
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Cóż pozostaje czekać! Jak będę odbierał rządową informację dotyczącą danych statystycznych to w Der Sitz moi ludzie zostawią z dwie/trzy skrzynki piwek do spróbowania.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑01 stycznia 2026, 21:50 Nie zamawialiśmy, ale to chyba wiadomo, że chętnie przyjmiemy taki podarek od najstarszego browaru w Edelweiss.![]()
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Liczba mieszkańców powinna tym razem wzrosnąć.Peetri Romanaav pisze: ↑04 stycznia 2026, 10:51Cóż pozostaje czekać! Jak będę odbierał rządową informację dotyczącą danych statystycznych to w Der Sitz moi ludzie zostawią z dwie/trzy skrzynki piwek do spróbowania.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑01 stycznia 2026, 21:50 Nie zamawialiśmy, ale to chyba wiadomo, że chętnie przyjmiemy taki podarek od najstarszego browaru w Edelweiss.![]()
![]()
- Gesicht der Garnison
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Starałem się. W końcu powróciłem po realiozie i na razie jestem i to nad wyraz aktywny. Oby to zostało jak najdłużej. Teraz przewiduję realiozę jak będę bronił licencjat. Ale to i tak nie długa nieaktywność będzie.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No to liczę na to, że sandżackie społeczeństwo w końcu pokaże na co ich stać.Peetri Romanaav pisze: ↑04 stycznia 2026, 18:05Starałem się. W końcu powróciłem po realiozie i na razie jestem i to nad wyraz aktywny. Oby to zostało jak najdłużej. Teraz przewiduję realiozę jak będę bronił licencjat. Ale to i tak nie długa nieaktywność będzie.![]()
- Gesicht der Garnison
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Niedługo skończę budowę nowego browaru. Będę musiał zrobić nowe buteleczki dla Peterhoffa także znajdzie się trochę tematów do omówienia. 
- Gesicht der Garnison
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Niedługo skończę budowę nowego browaru. Będę musiał zrobić nowe buteleczki dla Peterhoffa także znajdzie się trochę tematów do omówienia.