Syn Leszek Wita

Szanowny przybyszu, jeśli dotarłeś do rogatki to znaczy, że włożyłeś wiele trudu by ujrzeć całe piekno górskiej krainy. To jednak musi jeszcze chwilę poczekać - jesteś zapewne zmęczony podróżą. Spocznij więc na przydrożnym kamieniu, a następnie przekazując dokumenty straży granicznej opowiedz coś o sobie... i dowiedz się więcej o samym Edelweiss.
Regulamin forum
Obrazek
Awatar użytkownika
Leszek Ebe-Grüner Stempel
Dziedzic

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Syn Leszek Wita

Post autor: Leszek Ebe-Grüner »

Lekka Aktualizacja Aktywności:
obecne aktywności:
-W II Federacji Nordackiej mam własną partię, tym razem faktycznie bardziej działająco politycznie ,,Radykalna Partia Korporacyjna".
-Ponadto w II Federacji Nordackiej od niedawna jestem Sekretarzem Stanu w Kancelarii Prezydenta
https://nordata.org/dp/akt.php?id=206

-Mam firmę Ampraczen-Koribien Cars
-Mam firmę Ebe-Energole
-Mam Firmę Cerise Musicale
-Mam Firmę Lotto Grüner
-No jak chodzi o Edelweiss to jestem nadal wojskowym i tak pozostanie. Czekam sobie cierpliwie na wojskową akcje.
-Jestem wyznawcą ,,Drzewa Życia"
-Zrezygnowałem z obywatelstwa Bizantyskiego na rzecz obywatelstwa Bialeńskiego
-Ponadto w Bialenii jestem ,,Hanziorem"(Czyli biznesman po bialeńsku)
-Jestem Redaktorem w Zrzędniku Całodobowym. Prowadzę w nim Leszkowy Dziennik Sportowy i Leszkowy Dziennik Biznesowy
-Mam własne ,,państwo wirtualne", ale bardziej w sumie to przyjemny dodatek

A z organizacji sportowych, to powoli kończę CrashPollin TV(zostały mi tylko rozgrywki w Winkulii) oraz prowadzę hokej.
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Dziedzic

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Zrobię wyjątek od reguły i aktualizacja po dość krótkim czasie:
-Jak wiadomo już zrezygnowałem z obywatelstwa II Federacji Nordackiej. Powody już znane i wałkowane, więc nie ma co przypominać.
-Firma Ampraczen Koribien-Cars od teraz przeniosła się do Glanzberga w Edelweiss i jest sponsorem 3 rajdu Voxlandzkiego
-Firma Ebe-Energole również się przeniosła do Glanzberga w Edelweiss
-Zawiesiłem Działalność Cerise Musicale ze względu na brak pomysłów na nią
-Firma Lotto Grüner istnieje, ale też mam pod znakiem zapytania
-Bez zmian jestem wyznawcą ,,Drzewa Życia", ale przyznaje dłuższy brak pani @Sorcha Raven v.d. Bjørk powoduje u mnie smuteg
-Skończyłem pisać opowiadanie Diablo: Edelweiss i Skarland
-Z sportowych rzeczy obecnie prowadzę Ligę Hokeja nadal, która jest najdłuższą ligą sportową jaką prowadziłem, więc nom idzie po kilka kolejek.
-CrashPollin TV ostatecznie zakończył swój Tour po Pollinie i mimo pewnych problemów, ostatecznie Bialenia otworzyła swoje serce na rozgrywki i dzięki temu tam odbył się Wielki Finał.
-Dalej jestem Hanzior w Bialenii
-Okazuje się że Hardcorowa Arena Gladiatorów jest zdecydowanie bardziej popularna niż sama mikronacja HIA. Ale to zawsze nietypowy sport i mnie cieszy bardzo.
-Oczywiście Blue Challengers Edelweiss bierze udział w 3 Rajdach Voxlandu
-No i na sam koniec informacja dziennikarska. Dołączyłem jako dziennikarz sportowy do El Reino i bardzo się cieszę, nawet wydałem swój w nim 1 artykuł wstępny.

Więc pewnie jeszcze jakieś małe roszady będą, ale też nie chcę nie wiadomo jak dużych roszad robić.
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Dziedzic

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Dobra tak wiem, znowu szybko. Ale postanowiłem że warto by było wiedzieć jak to u mnie aktualnie wygląda.

No dobrze to po kolei:
-Moje Firmy samochodowe i Energolowe na razie są w stagnacji. Nie oznacza że zrezygnowałem, tylko później wezmę się za nie.
-Firma Lotto również zostanie zawieszona z powodu braku zainteresowania. Widocznie Edelweiss nie lubi tak bardzo totolotka jak Sarmatczycy.
-Sorchy nie ma, to religijnie też sobie odpoczywam.
-Zacząłem nowe opowiadanie ,,Skazana na Wyścig". Bohaterką jest @Femme Mystere , a antagonistą głównym @Albert Fryderyk de Espada
-Hokej powoli w końcu zbliża się coraz bliżej zakończenia. Obecnie zostało tylko ostatnie 8 dni fazy zasadniczej. Powiem wprost. Jest to najnudniejszy sport jaki prowadziłem, nie powiem bardziej zrobiłem to dla pewnej osoby. Ale też powiem wprost gdy zakończe ten sezon, od razu rezygnuje z tego sportu na rzecz ciekawszych. Nawet lekkoatletyka prowadzona przez @Heinz-Werner Grüner jest znacznie ciekawsza niż mój hokej.
-W teorii mam obywatelstwo Bialenii, ale w praktyce nie widzę tam perspektyw i siebie.
-Natomiast pozytywnie ze sportów to Anarchistyczne Śmiercionośne Wyścigi(AŚW) mają regionalną popularność
-Zespół Blue Challengers Edelweiss jest po 3 Rajdzie Voxlandu i @Alfred Fabian jest koksem, a jak takie 6/10. Ale zobaczymy jak wypadnę w Leocji w RMAW.
-Zostałem Ambasadorem Edelweisskim w Skarlandzie. Nawet już dałem tam informacje o nas. Ale też się zastanawiam nad jakąś większą współpracą Edelweiss-Skarland, a mianowicie najlepiej jakiś wspólny program.
-Jestem dziennikarzem El Reino, ale przyznaje tamten tydzień się no opierdzielałem. Ale w tym tygodniu zamierzam nadgonić i spróbuje w sobotę napisać kolejny sportowy artykuł.
-Obecnie jedyne co robię w Sarmacji, to biorę udział w wyścigach ,,psów" organizowanów przez @Alfred Fabian od czasu do czasu.
-Jestem też obywatelem Skarlandzkim, a konkretnie działam w Koronie Wschodniego Królestwa Estelii.

Podsumowując.

Po drobnych, ale jednak różnych zdarzeń i no trochę bycia zmęczonym zmieniania obywatelstw i tak naprawdę tylko Obywatelstwo Edelweiss no mam przez długi czas, uznałem że ostatnim obywatelstwem z jakiego jednak ostatecznie zrezygnuje to Bialeńskie oraz że od teraz będę miał tylko Obywatelstwo Edelweiss oraz Skarlandu ze względu że są to przyjaciele Edelweiss.

Na koniec chcę powiedzieć że jest to mój 990 post, więc muszę uważać z publikowaniem, ponieważ na 1000 post szykuję ,,chyba" pozytywną niespodziankę. To się okażę dopiero jak już opublikuję, ale nie chcę teraz nic zdradzać.
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Dziedzic

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Odpocząłem. Wróciłem.

I logiczne nie będę spamił nowym wątkiem, więc tutaj witam już oficjalnie z powrotem.

Interesuję mnie te forumnacje:
-Edelweiss
-Skarland
-Sarmacja

Reszta może sobie istnieć, ewentualnie pozytywnie jestem nastawiony do Leocji.

Co będę robił? Czas który zadecyduje ile go mam mi pokaże. Nic nie obiecuje.
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Synek, jak Ty mnie teraz zaimponowałeś! :)

Witaj ponownie! Przyznam, że jestem zaskoczony nieziemsko!
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Dziedzic

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Dobra więc no więcej tu rozwijać nie będę, ale tylko szybko jeszcze napiszę co konkretniejszego będę robił:
-Nadal coś będę działał w wojsku Edelweiss
-Właśnie rozpoczynam działania związane z koleją i mam nadzieję że będę miał do tego możliwości by ją rozwijać
-Nadal będę Ambasadorem Edelweiss w Skarlandzie
-Znowu ożywię motoryzację, chociaż na ten moment wiadomo powolutku, czyli zacznę od AŚW-Anarchistyczne Śmiercionośne Wyścigi
-W Sarmacji natomiast już piszę jako redaktor dla Trybuny Diuków
-Jeśli chodzi o moje dotychczasowe firmy w Edelweiss, to z powyższych względów nie będę żadnej wskrzeszał, bo to za dużo
-Co do Sarmackich ewentualnie firm, to będę zajmował się firmą gamingową.
-A i jeszcze będę chciał się podjąć studiów w Hasselandzie, na kierunku Finanse. Obecnie czekam na rozpatrywanie mojej aplikacji przez wykładowców Hasselandzkich

Także to tyle i nie śpimy lecimy!
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Obyś na siebie za dużo nie nałożył presji. Spokojnie i do przodu.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Dziedzic

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Postanowiłem że z mojej dawnej pamięci, to gościłem Króla Hawilandu. I w sumie pozytywnie to oceniam, więc tam, tak jak do Leocji również mogę zagościć jednak.

Reszta rzeczy bez zmian ;)
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Leszek Ebe-Grüner pisze: 06 kwietnia 2026, 19:19 Postanowiłem że z mojej dawnej pamięci, to gościłem Króla Hawilandu. I w sumie pozytywnie to oceniam, więc tam, tak jak do Leocji również mogę zagościć jednak.

Przypomnisz mi kto jest obecnie królem w Hawilandzie?
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Dziedzic

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Heinz-Werner Grüner pisze: 06 kwietnia 2026, 19:21
Leszek Ebe-Grüner pisze: 06 kwietnia 2026, 19:19 Postanowiłem że z mojej dawnej pamięci, to gościłem Króla Hawilandu. I w sumie pozytywnie to oceniam, więc tam, tak jak do Leocji również mogę zagościć jednak.

Przypomnisz mi kto jest obecnie królem w Hawilandzie?
Jeśli nic się nie zmieniło, to nadal Król Tadeusz Henrykowski ;)
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Rogatka graniczna - Powitania”