Ok, dzięki! Totalnie nie pamiętam.Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑06 kwietnia 2026, 19:33Jeśli nic się nie zmieniło, to nadal Król Tadeusz HenrykowskiHeinz-Werner Grüner pisze: ↑06 kwietnia 2026, 19:21Przypomnisz mi kto jest obecnie królem w Hawilandzie?Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑06 kwietnia 2026, 19:19 Postanowiłem że z mojej dawnej pamięci, to gościłem Króla Hawilandu. I w sumie pozytywnie to oceniam, więc tam, tak jak do Leocji również mogę zagościć jednak.
Reszta rzeczy bez zmian![]()
![]()
Syn Leszek Wita
Regulamin forum
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Syn Leszek Wita
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Więc z tego co wyżej zrobię, jednak AŚW nie będę ściemniał jednak jeszcze sobie poczeka. Reszta za to bez zmian faktycznie jestem aktywny. Do tego doszło że po przeprowadzce z Vienbien do Angemont, to deliktanie pomagam Santiemu Vilarte i podjąłem się tego że jestem Specjalistą ds.Transportu w Angemont. Myślałem by w Skarlandzie poprowadzić policję, ale to również sobie odpuszczę ostatecznie.Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑31 marca 2026, 14:57 Dobra więc no więcej tu rozwijać nie będę, ale tylko szybko jeszcze napiszę co konkretniejszego będę robił:
-Nadal coś będę działał w wojsku Edelweiss
-Właśnie rozpoczynam działania związane z koleją i mam nadzieję że będę miał do tego możliwości by ją rozwijać
-Nadal będę Ambasadorem Edelweiss w Skarlandzie
-Znowu ożywię motoryzację, chociaż na ten moment wiadomo powolutku, czyli zacznę od AŚW-Anarchistyczne Śmiercionośne Wyścigi
-W Sarmacji natomiast już piszę jako redaktor dla Trybuny Diuków
-Jeśli chodzi o moje dotychczasowe firmy w Edelweiss, to z powyższych względów nie będę żadnej wskrzeszał, bo to za dużo
-Co do Sarmackich ewentualnie firm, to będę zajmował się firmą gamingową.
-A i jeszcze będę chciał się podjąć studiów w Hasselandzie, na kierunku Finanse. Obecnie czekam na rozpatrywanie mojej aplikacji przez wykładowców Hasselandzkich
Także to tyle i nie śpimy lecimy!
Jedynie czego się mogę jeszcze faktycznie podjąć, to mogę się poświęcić i zarządzać miastem.
viewtopic.php?f=14&t=2148&p=53888#p53888
A tu jest dyskusja o tym. Także @Heinz-Werner Grüner jak chcesz mogę zająć się jednym z miastem, ale z góry uprzedzam będę się głównie opierał na transporcie publicznym. Reszta dziedzin będą drugorzędne dla mnie.
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Komunikacja miejska też jest ważna, będzie pewnie ją trzeba opracować w każdej mieścinie, ale jakoś nigdy mi nie starczało cierpliwości by do tego podejść. Nie widzę problemu być zarzucił temat.