Z tego co mi wiadomo, to można, ale trzeba kanałami prywatnymi do @Ojca Sklepikarza. Tylko nie wiem czy to na serio chcecie, czy nie. Istenieje także opcja "współdzielenia" kontem.Femme Mystere pisze: ↑08 kwietnia 2026, 10:55 Jeśli jest taka opcja w MBP, to mogę ci jakiś interes przekazać.
Cerise Musicale
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Cerise Musicale
- Isabella M. Neumann-Swann • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
może być też współdzielenie, jeśli mi powiedz jak to ogarnąćHeinz-Werner Grüner pisze: ↑08 kwietnia 2026, 11:12Z tego co mi wiadomo, to można, ale trzeba kanałami prywatnymi do @Ojca Sklepikarza. Tylko nie wiem czy to na serio chcecie, czy nie. Istenieje także opcja "współdzielenia" kontem.Femme Mystere pisze: ↑08 kwietnia 2026, 10:55 Jeśli jest taka opcja w MBP, to mogę ci jakiś interes przekazać.![]()
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
To biorę na siebie. Ty nic nie będziesz musiała robić. Muszę tylko wiedzieć kto i gdzie ma zostać dopisany.Isabella M. Neumann-Swann pisze: ↑08 kwietnia 2026, 11:14może być też współdzielenie, jeśli mi powiedz jak to ogarnąćHeinz-Werner Grüner pisze: ↑08 kwietnia 2026, 11:12Z tego co mi wiadomo, to można, ale trzeba kanałami prywatnymi do @Ojca Sklepikarza. Tylko nie wiem czy to na serio chcecie, czy nie. Istenieje także opcja "współdzielenia" kontem.Femme Mystere pisze: ↑08 kwietnia 2026, 10:55 Jeśli jest taka opcja w MBP, to mogę ci jakiś interes przekazać.![]()
![]()
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dobra niech będzie za 750 K+ dajesz buziaka w policzek dla mojego ojca @Heinz-Werner Grüner -a i umowa stoiFemme Mystere pisze: ↑08 kwietnia 2026, 07:18 Liczyłam na jakiś rabat... Zresztą 1000Қ to wygórowana kwota. Proponuję 700Қ .
Fortepian za 750 Қ
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
@Heinz-Werner Grüner musiałby jeszcze wyrazić chęć. Inaczej można by to uznać za molestowanie.
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ja, oberhaupt Kotliny Edelweiss, Heinz-Werner Grüner wyrażam zgodę na bycie częścią umowy w sprzedaży fortepianu przez Cerise Musicale...
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jest to wprawdzie wbrew etyce, gdyż Herr Oberhaupt jest moim pracodawcą, ale może można pozwolić sobie na małe odstępstwo. Proszę o transport do zielonego dworku. Oczywiście z należytą ostrożnością! Przydałoby się również strojenie.

Tylko nie przy ludziach!

(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Tak też panowie przyszykowali Fortepian, ostrożnie go zapakowali i następnie udali się do zielonego dworku, oczywiście bardzo ostrożnie go dostarczając bezpośrednio do zielonego dworka od pani Lieselotte Augentrost.Femme Mystere pisze: ↑08 kwietnia 2026, 17:21 Jest to wprawdzie wbrew etyce, gdyż Herr Oberhaupt jest moim pracodawcą, ale może można pozwolić sobie na małe odstępstwo. Proszę o transport do zielonego dworku. Oczywiście z należytą ostrożnością! Przydałoby się również strojenie.
Tylko nie przy ludziach!
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia