Co się tutaj robi?
Regulamin forum
- Damiano Robingren • Stempel
- Chef-Raketenwerfer
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Co się tutaj robi?
W sumie to muszę nabić posty do obywatelstwa i zależy mi na aktywności w Edelweiss, mimo że piszę tutaj kilka lat to do dzisiaj w sumie nie wiem co tutaj się tak w zasadzie robi XD Może jest jakaś robota albo coś? Może gdzieś się przydam?
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Co się tutaj robi?
Jeśli o mnie chodzi, mogę zaproponować pracę w SLB przy zbiorach szparagów. 
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Śmiem twierdzić, że nic lepszego niż te szparagi nie wymyślimy. XD
A tak poważnie, no to lada chwila ruszymy pewnie z EWA (EdelNASA), to chyba dobry zalążek by zaistnieć.
Warto także postarać się o jakieś lokum. Z racji ilości postów śmiało może starać się Szanowny o własną willową parcelę. W naszym, edelweisskim wypadku to takie miejsce "wypadowe" dla zbiorów prywatnych, gdzie każdy bardziej zasłużony obywatel i mieszkaniec może mieć fabularny domek.
Jesli chodzi o funkcje publiczne, to nie wiem czy interesuje Szanownego bardziej służba w urzędowym fraku czy jednak kitel naukowca?
A tak poważnie, no to lada chwila ruszymy pewnie z EWA (EdelNASA), to chyba dobry zalążek by zaistnieć.
Warto także postarać się o jakieś lokum. Z racji ilości postów śmiało może starać się Szanowny o własną willową parcelę. W naszym, edelweisskim wypadku to takie miejsce "wypadowe" dla zbiorów prywatnych, gdzie każdy bardziej zasłużony obywatel i mieszkaniec może mieć fabularny domek.
Jesli chodzi o funkcje publiczne, to nie wiem czy interesuje Szanownego bardziej służba w urzędowym fraku czy jednak kitel naukowca?
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
@Heinz-Werner Grüner dobrze płacę! Mogę zapewnić bilet miesięczny na kolei, jeśli trzeba dojechać.
Co do lokum, to możemy ewentualnie zapewnić jakieś lokum pracownicze w Grünerwaldzie przy głównej siedzibie EWA. Coś w tym stylu:

Zgodnie z realiami epoki. Obok rozłożyli się bialeńscy cyganie, ale dogadalibyście się.
Co do lokum, to możemy ewentualnie zapewnić jakieś lokum pracownicze w Grünerwaldzie przy głównej siedzibie EWA. Coś w tym stylu:
Zgodnie z realiami epoki. Obok rozłożyli się bialeńscy cyganie, ale dogadalibyście się.
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nawet barwy wskazują, że to Bialeńczycy! I od kiedy oni u nas siedzą ja się pyttam! Dlaczego nic nie wiem!? A kamieniołomy stoją odłogiem.Femme Mystere pisze: ↑15 kwietnia 2026, 10:00 @Heinz-Werner Grüner dobrze płacę! Mogę zapewnić bilet miesięczny na kolei, jeśli trzeba dojechać.