Ambasadorowie Kotliny Edelweiss

W tym miejscu wszyscy dyplomaci zagraniczni mogą składac prośby, wnioski, zażalenia i inne nie cierpiące zwłoki zapytania.
Regulamin forum
Obrazek
Awatar użytkownika
Albert Fryderyk de Espada Stempel
Faktotum

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Ambasadorowie Kotliny Edelweiss

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »

Femme Mystere pisze: 23 kwietnia 2026, 22:08 Zdziwisz się, Herr Oberhaupt. Już mnie Herr @Albert Fryderyk de Espada wyszkoli, potem przerosnę mistrza i będę siała postrach. :Ewar :Ewar :Ewar
Powiedzmy że jak postaracie się o dostęp do morza to będziemy mogli o tym podyskutować.
/-/ AF de Espada
Lewy Faktotum

ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Leszek Ebe-Grüner Stempel
Dziedzic

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Leszek Ebe-Grüner »

Albert Fryderyk de Espada pisze: 23 kwietnia 2026, 22:45
Femme Mystere pisze: 23 kwietnia 2026, 22:08 Zdziwisz się, Herr Oberhaupt. Już mnie Herr @Albert Fryderyk de Espada wyszkoli, potem przerosnę mistrza i będę siała postrach. :Ewar :Ewar :Ewar
Powiedzmy że jak postaracie się o dostęp do morza to będziemy mogli o tym podyskutować.
Od mojej strony ja dodam że ja chcę działać, ale czekam na tego małego edka weterana @Jürgen Voller -a, aż mi da raport wiadomo gdzie 8-)
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Albert Fryderyk de Espada Stempel
Faktotum

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »

Acha swoją drogą jakby ktoś był zainteresowany otwarciem ambasady w FN to w sumie mógłbym się zaoferować do pomocy. Chociaż obecnie nie wiem to czy w ogóle mamy jakieś porozumienie uznaniowe między naszymi państwami po tym wszystkim co się tam działo ostatnio.
/-/ AF de Espada
Lewy Faktotum

ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Femme Mystere Stempel
Faktotum

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Femme Mystere »

Herr Oberhaupt @Heinz-Werner Grüner , w takim razie czekam na nominację ambasadorską do RON.
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum
Awatar użytkownika
Leszek Ebe-Grüner Stempel
Dziedzic

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Leszek Ebe-Grüner »

Albert Fryderyk de Espada pisze: 24 kwietnia 2026, 21:56 Acha swoją drogą jakby ktoś był zainteresowany otwarciem ambasady w FN to w sumie mógłbym się zaoferować do pomocy. Chociaż obecnie nie wiem to czy w ogóle mamy jakieś porozumienie uznaniowe między naszymi państwami po tym wszystkim co się tam działo ostatnio.
Ja ich fanem zdecydowanie nie jestem wiadomo po czym, ale to ojciec ostatecznie zdecyduje jak to wygląda.
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Femme Mystere pisze: 25 kwietnia 2026, 13:48 Herr Oberhaupt @Heinz-Werner Grüner , w takim razie czekam na nominację ambasadorską do RON.
Zaraz się za to biorę.

Leszek Ebe-Grüner pisze: 25 kwietnia 2026, 15:51
Albert Fryderyk de Espada pisze: 24 kwietnia 2026, 21:56 Acha swoją drogą jakby ktoś był zainteresowany otwarciem ambasady w FN to w sumie mógłbym się zaoferować do pomocy. Chociaż obecnie nie wiem to czy w ogóle mamy jakieś porozumienie uznaniowe między naszymi państwami po tym wszystkim co się tam działo ostatnio.
Ja ich fanem zdecydowanie nie jestem wiadomo po czym, ale to ojciec ostatecznie zdecyduje jak to wygląda.
Z tego co widzę (tutaj -> viewforum.php?f=17) nie mają u nas ambasady spadkobiercy Fedracji Nordackiej, a Muratykanie mają traktat o stosunkach dyplomatycznych (jeszcze jako IV republika-zakładam, że ważny).
Ja nie widzę potrzeby stawania po czyjejś ze stron. Nas problem nie dotyczy. Nie mamy zadry ani z jednej, ani z drugiej strony
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
ODPOWIEDZ

Wróć do „Departament Dyplomatyczny”