Powiedzmy że jak postaracie się o dostęp do morza to będziemy mogli o tym podyskutować.Femme Mystere pisze: ↑23 kwietnia 2026, 22:08 Zdziwisz się, Herr Oberhaupt. Już mnie Herr @Albert Fryderyk de Espada wyszkoli, potem przerosnę mistrza i będę siała postrach.![]()
![]()
![]()
Ambasadorowie Kotliny Edelweiss
Regulamin forum
- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Ambasadorowie Kotliny Edelweiss
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Od mojej strony ja dodam że ja chcę działać, ale czekam na tego małego edka weterana @Jürgen Voller -a, aż mi da raport wiadomo gdzieAlbert Fryderyk de Espada pisze: ↑23 kwietnia 2026, 22:45Powiedzmy że jak postaracie się o dostęp do morza to będziemy mogli o tym podyskutować.Femme Mystere pisze: ↑23 kwietnia 2026, 22:08 Zdziwisz się, Herr Oberhaupt. Już mnie Herr @Albert Fryderyk de Espada wyszkoli, potem przerosnę mistrza i będę siała postrach.![]()
![]()
![]()
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Acha swoją drogą jakby ktoś był zainteresowany otwarciem ambasady w FN to w sumie mógłbym się zaoferować do pomocy. Chociaż obecnie nie wiem to czy w ogóle mamy jakieś porozumienie uznaniowe między naszymi państwami po tym wszystkim co się tam działo ostatnio.
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Herr Oberhaupt @Heinz-Werner Grüner , w takim razie czekam na nominację ambasadorską do RON.
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ja ich fanem zdecydowanie nie jestem wiadomo po czym, ale to ojciec ostatecznie zdecyduje jak to wygląda.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑24 kwietnia 2026, 21:56 Acha swoją drogą jakby ktoś był zainteresowany otwarciem ambasady w FN to w sumie mógłbym się zaoferować do pomocy. Chociaż obecnie nie wiem to czy w ogóle mamy jakieś porozumienie uznaniowe między naszymi państwami po tym wszystkim co się tam działo ostatnio.
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Zaraz się za to biorę.Femme Mystere pisze: ↑25 kwietnia 2026, 13:48 Herr Oberhaupt @Heinz-Werner Grüner , w takim razie czekam na nominację ambasadorską do RON.
Z tego co widzę (tutaj -> viewforum.php?f=17) nie mają u nas ambasady spadkobiercy Fedracji Nordackiej, a Muratykanie mają traktat o stosunkach dyplomatycznych (jeszcze jako IV republika-zakładam, że ważny).Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑25 kwietnia 2026, 15:51Ja ich fanem zdecydowanie nie jestem wiadomo po czym, ale to ojciec ostatecznie zdecyduje jak to wygląda.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑24 kwietnia 2026, 21:56 Acha swoją drogą jakby ktoś był zainteresowany otwarciem ambasady w FN to w sumie mógłbym się zaoferować do pomocy. Chociaż obecnie nie wiem to czy w ogóle mamy jakieś porozumienie uznaniowe między naszymi państwami po tym wszystkim co się tam działo ostatnio.
Ja nie widzę potrzeby stawania po czyjejś ze stron. Nas problem nie dotyczy. Nie mamy zadry ani z jednej, ani z drugiej strony