Nie odstraszaj mnie
Poza tym dziękuję wszystkim za ciepłe powitanie!
Nie odstraszaj mnie
Zapewniam, że to tylko takie malutkie żarty. Oczywiście w razie potrzeby wraz z mężem służymy pomocą przy każdych niedogodnościachBolesław Krzyworęki pisze: ↑21 kwietnia 2026, 21:05Nie odstraszaj mnie
Poza tym dziękuję wszystkim za ciepłe powitanie!![]()

Prędzej to twoje zdj matko niż mojeFemme Mystere pisze: ↑22 kwietnia 2026, 10:04 Bez obaw! Tu zdjęcie Frau @Isabella M. Neumann-Swann w czasie takiego zabiegu w szpitalu. Nie ma się czego obawiać!

Ministerstwo Finansów Księstwa Sarmacji organizuje misję gospodarczą, a jednym z wybranych państw, na terenie których planujemy przeprowadzić misję jest Edelweiss. Zakres usług jest w trakcie ustaleń, ale wstępny kierunek obejmuje usługi narracyjne głównie związane z transportem i budową.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑22 kwietnia 2026, 20:11 Herr @Bolesław Krzyworęki wybacz bezpośredniość, ale czy to raczej "przejazdem" w Edelweiss czy może w jakimś konkretnym celu? Pytam z ciekawości, nic wiecej.![]()
@Bolesław Krzyworęki pamiętajcie że ja znam się na Transporcie Morskim, jakby było to potrzebneBolesław Krzyworęki pisze: ↑23 kwietnia 2026, 22:36Ministerstwo Finansów Księstwa Sarmacji organizuje misję gospodarczą, a jednym z wybranych państw, na terenie których planujemy przeprowadzić misję jest Edelweiss. Zakres usług jest w trakcie ustaleń, ale wstępny kierunek obejmuje usługi narracyjne głównie związane z transportem i budową.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑22 kwietnia 2026, 20:11 Herr @Bolesław Krzyworęki wybacz bezpośredniość, ale czy to raczej "przejazdem" w Edelweiss czy może w jakimś konkretnym celu? Pytam z ciekawości, nic wiecej.![]()
Poza misją, postaram się trochę zwiedzić Edelweiss![]()

Bardzo miło mi to słyszeć!Bolesław Krzyworęki pisze: ↑23 kwietnia 2026, 22:36Ministerstwo Finansów Księstwa Sarmacji organizuje misję gospodarczą, a jednym z wybranych państw, na terenie których planujemy przeprowadzić misję jest Edelweiss. Zakres usług jest w trakcie ustaleń, ale wstępny kierunek obejmuje usługi narracyjne głównie związane z transportem i budową.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑22 kwietnia 2026, 20:11 Herr @Bolesław Krzyworęki wybacz bezpośredniość, ale czy to raczej "przejazdem" w Edelweiss czy może w jakimś konkretnym celu? Pytam z ciekawości, nic wiecej.![]()
Poza misją, postaram się trochę zwiedzić Edelweiss![]()

Najlepszy! Mam nadzieję, że nikogo nim nie uraziłem. "Nowsza" wersja Herr Bolesława mnie się bardzo podoba
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość