Delegacja Dyplomatyczna Imperium Helixa przybywa do Edelweiss
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Delegacja Dyplomatyczna Imperium Helixa przybywa do Edelweiss
Tak lecimy statkiem do pierwszego państwa zwanego Kotliną Edelweiss. Delegacja przyleciała specjalnym krążownikiem kosmicznym, który gdy przybył, unosił się tuż nad całym miastem. Ja sprawdzałem czy mam tablet informacyjny, kosmiczny długopis i wbudowany hologram do ręki mojego pancerza Imperatora. Tak następnie w postaci 8-osobowej, schodzimy na dół lewitując... Ląduje tam ja, Imperialny Meondrixonus Frodo, Tytanowy Meondrixonus Azeki Raightym, Tytanowy Meondrixonus Paxus Pen Pen, Tytanowy Meondrixonus Grogunix Miipatrokarobapimolisnoxsoxmox, Radca Imperatora Ymyndrus Myndrus, Szef Działu Inżynierii Wanetius Walraka i Główny z Rady Naukowej Foko Oko. Lądujemy i ja wychodzę przed szereg.
Jestem Imperator Imperium Helix Leszek Ebe-Grüner, będący przewodniczącym Delegacji Dyplomatycznej. Jestem tutaj by dokonać rozmów z wami dyplomatycznych.
Jestem Imperator Imperium Helix Leszek Ebe-Grüner, będący przewodniczącym Delegacji Dyplomatycznej. Jestem tutaj by dokonać rozmów z wami dyplomatycznych.
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Delegacja Dyplomatyczna Imperium Helixa przybywa do Edelweiss

(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL

Kotlina Edelweiss, dnia 27 kwietnia 1926r.
Do Jego Imperatorskiej Mości,
@Leszka Ebe-Grünera
@Leszka Ebe-Grünera
Wasza Imperatorskość,
Z najwyższym szacunkiem i należną powagą przyjmuję wieść o przybyciu Waszej Imperatorskiej Mości oraz znamienitej Delegacji do Kotliny Edelweiss. W imieniu własnym, jak i również mieszkańców naszego kraju, pragnę wyrazić szczere powitanie na naszej ziemi.
Niechaj fakt, iż Wasza Wyjątkowość raczył zaszczycić nas swoją obecnością, stanie się początkiem relacji opartych na wzajemnym poszanowaniu, rozwadze oraz pokojowym współistnieniu, zgodnie z duchem czasu i zasadami dyplomacji, które przyświecają cywilizowanym mikronacjom.
Przyjmuję z należytą uwagą deklarację gotowości do rozmów dyplomatycznych. Zapewniam, iż Kotlina Edelweiss pozostaje otwarta na konstruktywny dialog, który, jak szczerze wierzę, przyniesie obopólne korzyści i przyczyni się do umocnienia ładu oraz współpracy pomiędzy naszymi państwami, niezależnie od dzielących je różnic natury technologicznej czy obyczajowej.
Pozostaję do dyspozycji Waszej Cesarskiej Mości i z należytą estymą oczekuję na sposobność osobistego spotkania.
Niechaj fakt, iż Wasza Wyjątkowość raczył zaszczycić nas swoją obecnością, stanie się początkiem relacji opartych na wzajemnym poszanowaniu, rozwadze oraz pokojowym współistnieniu, zgodnie z duchem czasu i zasadami dyplomacji, które przyświecają cywilizowanym mikronacjom.
Przyjmuję z należytą uwagą deklarację gotowości do rozmów dyplomatycznych. Zapewniam, iż Kotlina Edelweiss pozostaje otwarta na konstruktywny dialog, który, jak szczerze wierzę, przyniesie obopólne korzyści i przyczyni się do umocnienia ładu oraz współpracy pomiędzy naszymi państwami, niezależnie od dzielących je różnic natury technologicznej czy obyczajowej.
Pozostaję do dyspozycji Waszej Cesarskiej Mości i z należytą estymą oczekuję na sposobność osobistego spotkania.

- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Szanowny Oberhaupt Heinz-Werner Grüner
Cieszę się że jest pan zainteresowany rozmową dyplomatyczną. Chciałbym powiedzieć, że obecnie Imperium Helix w rozmowach dyplomatycznych reprezentują dwie osoby, jednak z powodu urlopu Vratislav Vondráček, to od mojej strony tym razem tylko ja będę reprezentował mój kraj. Niżej dekret wydany w związku z urlopem.
https://forum.skarland.eu/viewtopic.php?t=1824
Także chcemy podpisać z wami traktat o uznaniu obu państw na mapie Pollinu. Traktat oczywiście dogadamy drogą prywatną.
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Pozwoli Eure Kaiserliche Majestät, że siądę do tego jutro. Dziś dzień pełen wrażeń i głowa nie pracuje na wysokich obrotach. Chętnie się na tym pochylę w dniu jutrzejszym, szczególnie, że na priv mam już to co powinienem.