No czymś trzeba pitolić na tym łez padole.Damiano Robingren pisze: ↑28 kwietnia 2026, 09:36no jak chcecie to czemu nie, dodatkowe posty się przecież przydadzą XDHeinz-Werner Grüner pisze: ↑28 kwietnia 2026, 08:40Mamy obstawiać wydarzenia? Kto lub co zostanie "zbombardowane" pierwsze?Damiano Robingren pisze: ↑27 kwietnia 2026, 22:48 Ogólnie to od dzisiaj zacząłem pracę nad materiałem po lekkim opóźnieniu i obecnie mam gotowe 50 slajdów, czyli tak około 35,7% materiału jest zrobione już w pierwszym dniu prac... powinienem się wyrobić do końca kwietnia, jutro albo jeszcze teraz zakładam kanał by mieć gdzie to w ogóle publikować
W każdym razie mogę się pochwalić że mam już za sobą nawet pierwszą wojnę XD![]()
Alternatywna Przyszłość Nordaty (projekt)
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Alternatywna Przyszłość Nordaty (projekt)
- Damiano Robingren • Stempel
- Chef-Raketenwerfer
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
no joHeinz-Werner Grüner pisze: ↑28 kwietnia 2026, 10:50No czymś trzeba pitolić na tym łez padole.Damiano Robingren pisze: ↑28 kwietnia 2026, 09:36no jak chcecie to czemu nie, dodatkowe posty się przecież przydadzą XDHeinz-Werner Grüner pisze: ↑28 kwietnia 2026, 08:40
Mamy obstawiać wydarzenia? Kto lub co zostanie "zbombardowane" pierwsze?![]()
![]()
- Chef-Raketenwerfer
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Kanał youtube już stoi, zapraszam do śledzenia, bo powinienem się wyrobić do jutra...
https://www.youtube.com/@mikronacje
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Herr Chef-Raketenwerfer - będziemy czekać!Damiano Robingren pisze: ↑29 kwietnia 2026, 21:38 Kanał youtube już stoi, zapraszam do śledzenia, bo powinienem się wyrobić do jutra...
- Chef-Raketenwerfer
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Następny etap to reklama w mediach realnych (radia społecznościowe) zoabczymy co z tego wyjdzieHeinz-Werner Grüner pisze: ↑29 kwietnia 2026, 21:58Herr Chef-Raketenwerfer - będziemy czekać!Damiano Robingren pisze: ↑29 kwietnia 2026, 21:38 Kanał youtube już stoi, zapraszam do śledzenia, bo powinienem się wyrobić do jutra...
https://www.youtube.com/@mikronacje![]()
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Obyś nie zatracił motywacji. Trzymaj się w walce z realem!Damiano Robingren pisze: ↑29 kwietnia 2026, 22:03Następny etap to reklama w mediach realnych (radia społecznościowe) zoabczymy co z tego wyjdzieHeinz-Werner Grüner pisze: ↑29 kwietnia 2026, 21:58Herr Chef-Raketenwerfer - będziemy czekać!Damiano Robingren pisze: ↑29 kwietnia 2026, 21:38 Kanał youtube już stoi, zapraszam do śledzenia, bo powinienem się wyrobić do jutra...
https://www.youtube.com/@mikronacje![]()
- Chef-Raketenwerfer
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dzięki, przyda sięHeinz-Werner Grüner pisze: ↑29 kwietnia 2026, 22:21Obyś nie zatracił motywacji. Trzymaj się w walce z realem!Damiano Robingren pisze: ↑29 kwietnia 2026, 22:03Następny etap to reklama w mediach realnych (radia społecznościowe) zoabczymy co z tego wyjdzie![]()
- Chef-Raketenwerfer
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No ogólnie to siema, pierwszy odcinek zgodnie z planem został już opublikowany, miniaturka się raczej zmieni bo robiłem ją na szybko (XDD) ale szczerze jestem z tego giga dumny, wiele się nauczyłem no i w maju będzie się działo!
Zapraszam do subowania i lajkowania i w ogóle wszystkiego bo szykują się fajne rzeczy!
Zapraszam do subowania i lajkowania i w ogóle wszystkiego bo szykują się fajne rzeczy!
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dobrze technicznie. Merytorycznie bym się przyczepił, po to byś nie poczuł się zajebisty.Damiano Robingren pisze: ↑30 kwietnia 2026, 22:51 No ogólnie to siema, pierwszy odcinek zgodnie z planem został już opublikowany, miniaturka się raczej zmieni bo robiłem ją na szybko (XDD) ale szczerze jestem z tego giga dumny, wiele się nauczyłem no i w maju będzie się działo!
- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No jest luksja.Damiano Robingren pisze: ↑30 kwietnia 2026, 22:51 No ogólnie to siema, pierwszy odcinek zgodnie z planem został już opublikowany, miniaturka się raczej zmieni bo robiłem ją na szybko (XDD) ale szczerze jestem z tego giga dumny, wiele się nauczyłem no i w maju będzie się działo!
@Damiano Robingren dodaj gdzieś w przyszłości niepodległą Koribię żeby tam kogoś lekko podenerwować.