Szanowny przybyszu, jeśli dotarłeś do rogatki to znaczy, że włożyłeś wiele trudu by ujrzeć całe piekno górskiej krainy. To jednak musi jeszcze chwilę poczekać - jesteś zapewne zmęczony podróżą. Spocznij więc na przydrożnym kamieniu, a następnie przekazując dokumenty straży granicznej opowiedz coś o sobie... i dowiedz się więcej o samym Edelweiss.
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑22 kwietnia 2026, 20:11
Herr @Bolesław Krzyworęki wybacz bezpośredniość, ale czy to raczej "przejazdem" w Edelweiss czy może w jakimś konkretnym celu? Pytam z ciekawości, nic wiecej.
Ministerstwo Finansów Księstwa Sarmacji organizuje misję gospodarczą, a jednym z wybranych państw, na terenie których planujemy przeprowadzić misję jest Edelweiss. Zakres usług jest w trakcie ustaleń, ale wstępny kierunek obejmuje usługi narracyjne głównie związane z transportem i budową.
Poza misją, postaram się trochę zwiedzić Edelweiss
Bardzo miło mi to słyszeć!
Tymczasem, wybaczy mi Szanowny, ale bawię się akurat ejajem i w dodatku w wersji pikselowo-starodawnej. Zapytałem więc jakby postać Bolesława Krzyworękiego (w nawiązaniu do Chrobrego) wyglądała w realiach lat 1990. Oto efekt, ja bym powiedział sztos!
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑22 kwietnia 2026, 20:11
Herr @Bolesław Krzyworęki wybacz bezpośredniość, ale czy to raczej "przejazdem" w Edelweiss czy może w jakimś konkretnym celu? Pytam z ciekawości, nic wiecej.
Ministerstwo Finansów Księstwa Sarmacji organizuje misję gospodarczą, a jednym z wybranych państw, na terenie których planujemy przeprowadzić misję jest Edelweiss. Zakres usług jest w trakcie ustaleń, ale wstępny kierunek obejmuje usługi narracyjne głównie związane z transportem i budową.
Poza misją, postaram się trochę zwiedzić Edelweiss
@Bolesław Krzyworęki pamiętajcie że ja znam się na Transporcie Morskim, jakby było to potrzebne W końcu Santi Vilarte mnie nauczył
Podczas konsultacji padła propozycja związana z budowaniem statków i prowadzeniu rejsów z towarami, jednak na ten moment jest to tylko zamysł i nie zapadły jeszcze żadne ustalenia co do jego wdrożenia
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑26 kwietnia 2026, 20:07
Herr @Bolesław Krzyworęki podobizna człowieka, który znajduje się w Pańskim awatarze też był członkiem "kartelu". Inne czasy, inaczej to nazywano.
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑26 kwietnia 2026, 20:07
Herr @Bolesław Krzyworęki podobizna człowieka, który znajduje się w Pańskim awatarze też był członkiem "kartelu". Inne czasy, inaczej to nazywano.