Wiadoma sprawa, że będą peterki, ale tym razem musze jakoś doprowadzić do tego, żeby rzeczywiście były to szczere wyznania... jeszcze nie wiem jak, ale damy radę!
To kto jest chętny do współorganizowania?

To nawet było w zeszłym roku, ale w bardziej "poważnym" tonie. Zachecam do kontynuacji, najlepiej przejęcia organizacji Internationaler Anhalt-Wettbewerb.Joachim Cargalho pisze: ↑02 lipca 2026, 23:46 W takim razie wycofuję się z tego pomysłu.
Niestety, w czasie naszej rozmowy na discordzie nie zauważyłem negatywnego odzewu.

Przestań się droczyć i fochować.Joachim Cargalho pisze: ↑03 lipca 2026, 08:21 Nie, nie.
Nie chcę konkurować z Mandarynem i tak już zostałem strofowany przez dziedzica oberhauptowskiego i połączony z hejtem. Okażę swoje zainteresowanie w inny sposób. Może zagram w statki, jak mnie dopuszczą.

Możemy i śpiewać i grać i tańczyć i skakać i biegać i latać. This is EdelWhite!Joachim Cargalho pisze: ↑03 lipca 2026, 08:25 Nie czuję gry na pianinie, niestety.
Liczyłem bardziej na jakąś poezję śpiewaną. W tym na pewno i @Krzysztof Windsor jest dobry.

Akurat Internationaler Anhalt-Wettbewerb to piękna rzecz można zawsze razem pograć i pośpiewać.Joachim Cargalho pisze: ↑03 lipca 2026, 08:21 Nie, nie.
Nie chcę konkurować z Mandarynem i tak już zostałem strofowany przez dziedzica oberhauptowskiego i połączony z hejtem. Okażę swoje zainteresowanie w inny sposób. Może zagram w statki, jak mnie dopuszczą.

Widzisz Heinz, w takim razie mamy już Organizatora tego przedsięwzięcia!Mandaryna pisze: ↑03 lipca 2026, 14:28Akurat Internationaler Anhalt-Wettbewerb to piękna rzecz można zawsze razem pograć i pośpiewać.Joachim Cargalho pisze: ↑03 lipca 2026, 08:21 Nie, nie.
Nie chcę konkurować z Mandarynem i tak już zostałem strofowany przez dziedzica oberhauptowskiego i połączony z hejtem. Okażę swoje zainteresowanie w inny sposób. Może zagram w statki, jak mnie dopuszczą.![]()