Liebelei Edeliebe ~ zapowiedź
Regulamin forum

EDELIEBE 1926 - 3 - 7 SIERPNIA

EDELIEBE 1926 - 3 - 7 SIERPNIA
Liebelei Edeliebe ~ zapowiedź
Pamiętacie chłopaka od Prahburskiej Červené řeky? Więc z okazji święta Edeliebe odbędzie koncert muzyczny pod tytułem ,,Liebelei Edeliebe'', gdzie Vratislav Vondráček zaśpiewa najbardziej tematyczne piosenki ze swojego repertuaru w języku czeskim oraz Edelwiesskim (niemieckim). Wydarzenie to odbędzie się 7 sierpnia o godzinie 21:00 lub 22:00. Więcej informacji w krótce oraz szykujcie się na niezapomnianą imprezę pełną śpiewów i tańca!
(Ps. Wystąpią też specjalni goście) 

- Isabella M. Neumann-Swann • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Liebelei Edeliebe ~ zapowiedź
Zapowiada się ciekawie 
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Mamy taką nadzieję!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑26 lipca 2026, 21:43 Miejmy nadzieję, że występy zbiorą sporą rzeszę fanów!![]()

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Skoro nam bliżej naszego Edeliebe to więc kolejna zapowiedz z mojej strony. Gość specjalny który zawita na scenę razem ze mną będzie to @Piotr Suworow któremu serdecznie dziękuję. <3. Kolejne zapowiedz wkrótce!

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Przyznam, że to zaskakujące i zjawiskowe wydarzenie! Nasza gwiazda i bialeńsko-rusowska postać niemalże sakralna... 
Jako iż zbliżamy się powoli do naszego koncertu to mam jeszcze parę rzeczy do zrobienia. Dziś wyjątkiem będzie wybór kreacji a mam parę propozycji do wyboru. Mam nadzieję że ktoś pomoże.

Propozycja nr. 1

Propozycja nr. 2

Propozycja nr. 3

Propozycja nr. 4

propozycja nr. 5

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Najbardziej "helenkowa" jest pierwsza i jej bym się trzymał. Dodałbym tylko jakieś motywy edelweisskie, czy ogólnie kwiatowe w tym samym odcieniu bieli. Długonoga i blondwłosa duszza artystyczna powinna się w tym odnaleźć świetnie.