No weź ojciec, my im udzielimy a za kilka lat okaże się, że nielegalnie bo nie mamy uprawnień :karo:Piotr Romanow pisze: ↑17 czerwca 2022, 00:09 O nie! Ślubu w tym mieszkaniu nie weźmiecie. Herr Oberhaupt, z całym szacunkiem, ale prosiłbym, aby dalsze zalecanie się do Frau Fatimy odbyło się poza murami tego dobytku.
Spokojnie. Ja o czym innym chciałem sobie z Frau Fatimą popisać i się udało. Jestem jeszcze na tyle rozważny, że nie opiszemy tego na forum.Benji Rockwell pisze: ↑17 czerwca 2022, 08:43No weź ojciec, my im udzielimy a za kilka lat okaże się, że nielegalnie bo nie mamy uprawnieńPiotr Romanow pisze: ↑17 czerwca 2022, 00:09 O nie! Ślubu w tym mieszkaniu nie weźmiecie. Herr Oberhaupt, z całym szacunkiem, ale prosiłbym, aby dalsze zalecanie się do Frau Fatimy odbyło się poza murami tego dobytku.:
Masz gniazdko miłościPiotr Romanow pisze: ↑17 czerwca 2022, 00:09 O nie! Ślubu w tym mieszkaniu nie weźmiecie. Herr Oberhaupt, z całym szacunkiem, ale prosiłbym, aby dalsze zalecanie się do Frau Fatimy odbyło się poza murami tego dobytku.
Nie mogą się dowiedzieć co się działo.. ściśle tajneHeinz-Werner Grüner pisze: ↑17 czerwca 2022, 09:52 Spokojnie. Ja o czym innym chciałem sobie z Frau Fatimą popisać i się udało. Jestem jeszcze na tyle rozważny, że nie opiszemy tego na forum.![]()
Ja nic nie powiedziałem.Fatima Marcjan-Chojnacka pisze: ↑17 czerwca 2022, 10:49 Nie mogą się dowiedzieć co się działo.. ściśle tajne
Dom zakochany w Edelweiss, jak dostanę w końcu coś większego niżeli malutkie mieszkanko, to przyrzekam że jako Oberstamm des Grünerwald, uczynię z tego domu muzeum miłości i sztuki romantycznej.
Już niedługo, Herr Romanow, już niedługo!Piotr Romanow pisze: ↑17 czerwca 2022, 16:24Dom zakochany w Edelweiss, jak dostanę w końcu coś większego niżeli malutkie mieszkanko, to przyrzekam że jako Oberstamm des Grünerwald, uczynię z tego domu muzeum miłości i sztuki romantycznej.![]()