TELEGRAM INFORMACYJNY

To nie był błąd. Wypalenie było w trakcie kadencji.Joachim Cargalho pisze: ↑22 czerwca 2022, 08:46 Zmiana w Sarmacji zaskakująca i troszkę chyba ukazującą błąd JKM Arkadiusza, który powołał na urząd Kanclerza osobę "wypaloną". Może gdyby to sejm decydował?

Od początku były chęci i brak znaków, że jest coś nie tak. Nikt z nas nie wie nigdy, gdy nadejdzie wypalenie. To może nadejść w każdym momencie. Kwestia indywidualna. A wierzę, że teraz znów będzie aktywna i wypalenie zniknieJoachim Cargalho pisze: ↑22 czerwca 2022, 09:29 W każdym razie nastąpiło niebywałe szybko. No ciężko się wypalić w kilka tygodni. Swoją drogą, w takiej sytuacji Anastazja nie powinna przyjmować stanowiska, skoro pokłady zaangażowania były już niskie.

Co do wypalenia się Frau @Anastasia Windsachen to raczej skłaniałbym się tutaj do "przekierunkowania" swoich działań na inne nacje. Takie jest moje skromne zdanie.Joachim Cargalho pisze: ↑22 czerwca 2022, 09:46 Ja tam myślę, że celuje w stanowisko Sekretarza OPM, wtedy dopiero będę mógł się domagać przeprosin za wzywanie do szkalowania mnie![]()
Oby i tam za szybko wypalenie nie przyszło... choć może to i lepiej będzie...![]()