TELEGRAM INFORMACYJNY
Aż przyjrzałem się temu dokładniej:Fatima Marcjan-Chojnacka pisze: ↑12 lipca 2022, 12:11Oj, tak.. ja sama rok temu pamiętam średnio byłam aktywna... Więc teraz mam nadzieję będzie lepiejHeinz-Werner Grüner pisze: ↑12 lipca 2022, 11:49Trzeba trzymać fason. Mnie się wydaje, że to wszystko zależy od tego ile osób faktycznie chce się pobawić latem w takie rzeczy. Jak tylko będziemy się wzajemnie "nakręcać" to dlaczego to nie mają być najlepsze wakacje od lat.![]()
Bo rzeczywiście trochę się nakręcamy teraz wszyscy wzajemnie bardziej. Tak widać, że tym razem zależy na letniej aktywności.

Gdzie znajdzie pocieszenie?
@Fatima Marcjan-Chojnacka, Hrabina herbu Kwiat Wina, chyba nie bez powodu się tak nazywa. Co prawda, do Diuczessy z butelką wina jeszcze jej trochę brakuje, ale na pewno obracając się wśród tak wpływowych mężczyzn nie będzie to niedługo problemem. Ostatnio bywa widywana z różnymi osobami, zalotnie patrzy na Oberhaupta Kotliny Edelweiss, Herr Heinza-Wernera Grunera, była widziana kilkukrotnie z Kanclerzem Księstwa Sarmacji Antonim Burbon-Contim i to wcale nie w sprawach służbowych, czemu sam Kanclerz nie zaprzecza. Pojawiła się na Edeliebie razem z Orjonem Surmą w bardzo kusej kreacji, pozwalając na to, aby oglądali się za tą parą, chodzącą wszędzie razem tego dnia. O licznych peterkach już nie wspominając. Czy czeka nas kolejny rozdział życia Fatimy, tym razem już bez Hohenburgów za plecami?

Dziękuję za zwrócenie uwagi. Robię szybką "erratę" dzisiejszego wydania!Joachim Cargalho pisze: ↑13 lipca 2022, 09:24 I jeszcze do nowego wydania.
Brakuje mi odnośnika - chyba, ze znowu coś pominąłem - do wydania Awww Czarek #7, w którym jest kilka wzmianek o Edelweiss, w kontekście Fatimy.
Gdzie znajdzie pocieszenie?
@Fatima Marcjan-Chojnacka, Hrabina herbu Kwiat Wina, chyba nie bez powodu się tak nazywa. Co prawda, do Diuczessy z butelką wina jeszcze jej trochę brakuje, ale na pewno obracając się wśród tak wpływowych mężczyzn nie będzie to niedługo problemem. Ostatnio bywa widywana z różnymi osobami, zalotnie patrzy na Oberhaupta Kotliny Edelweiss, Herr Heinza-Wernera Grunera, była widziana kilkukrotnie z Kanclerzem Księstwa Sarmacji Antonim Burbon-Contim i to wcale nie w sprawach służbowych, czemu sam Kanclerz nie zaprzecza. Pojawiła się na Edeliebie razem z Orjonem Surmą w bardzo kusej kreacji, pozwalając na to, aby oglądali się za tą parą, chodzącą wszędzie razem tego dnia. O licznych peterkach już nie wspominając. Czy czeka nas kolejny rozdział życia Fatimy, tym razem już bez Hohenburgów za plecami?