Nie ukrywam, ze jestem zaskoczony Twoim zdaniem na ten temat, Panie Oberhauptcie!
W międzyczasie zdecydowaliśmy się przedstawić kilka postulatów na forum centralnym Księstwa. Niestety, do tej pory żaden z posłów nie dołączył się do dyskusji... mam wrażenie, ze dla nich lepiej jeśli nie dyskutują nad czym głosują.
https://fc.sarmacja.org/viewtopic.php?f=1202&t=34347
Wieści z Księstwa Sarmacji
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Wieści z Księstwa Sarmacji
Co jest zaskakującego w tym, że bronię majatków swoich obywateli? Czy ja już mam tak zły wizerunek wśród Edli?Joachim Cargalho pisze: ↑21 sierpnia 2022, 21:41 Nie ukrywam, ze jestem zaskoczony Twoim zdaniem na ten temat, Panie Oberhauptcie!
W międzyczasie zdecydowaliśmy się przedstawić kilka postulatów na forum centralnym Księstwa. Niestety, do tej pory żaden z posłów nie dołączył się do dyskusji... mam wrażenie, ze dla nich lepiej jeśli nie dyskutują nad czym głosują.
https://fc.sarmacja.org/viewtopic.php?f=1202&t=34347
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Kurde, to by było całkiem miłe, ale gdyby tych oberhauptów było z tysiąc.Joachim Cargalho pisze: ↑21 sierpnia 2022, 22:49 Jesteś najlepszym Oberhauptem w całym mikroświecie!
Jesteś jedynym, niepodrabialnym oberhauptem na całej,płaskiej v-planecie.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑21 sierpnia 2022, 23:20Kurde, to by było całkiem miłe, ale gdyby tych oberhauptów było z tysiąc.Joachim Cargalho pisze: ↑21 sierpnia 2022, 22:49 Jesteś najlepszym Oberhauptem w całym mikroświecie!![]()
/-/Sophie Susanne Cargalho
Dumna obywatelka Kotliny

Dumna obywatelka Kotliny

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Moje skromne ego nie zniosło by dwóch o tym samym tytule.Sophie pisze: ↑22 sierpnia 2022, 14:57Jesteś jedynym, niepodrabialnym oberhauptem na całej,płaskiej v-planecie.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑21 sierpnia 2022, 23:20Kurde, to by było całkiem miłe, ale gdyby tych oberhauptów było z tysiąc.Joachim Cargalho pisze: ↑21 sierpnia 2022, 22:49 Jesteś najlepszym Oberhauptem w całym mikroświecie!![]()
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ach tam, zbędne dociekanie...Heinz-Werner Grüner pisze: ↑21 sierpnia 2022, 23:20Kurde, to by było całkiem miłe, ale gdyby tych oberhauptów było z tysiąc.Joachim Cargalho pisze: ↑21 sierpnia 2022, 22:49 Jesteś najlepszym Oberhauptem w całym mikroświecie!![]()
W życiu nie napisałbym natomiast, ze jesteś najgorszym!

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Na pewno staram się być najlepszym, czy mi to wychodzi? Serio pisząc to ostatnimi czasy nie jestem pewien, ale staram się, staram...Joachim Cargalho pisze: ↑22 sierpnia 2022, 21:54Ach tam, zbędne dociekanie...Heinz-Werner Grüner pisze: ↑21 sierpnia 2022, 23:20Kurde, to by było całkiem miłe, ale gdyby tych oberhauptów było z tysiąc.Joachim Cargalho pisze: ↑21 sierpnia 2022, 22:49 Jesteś najlepszym Oberhauptem w całym mikroświecie!![]()
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jak ma tobie nie wychodzić? Z obserwacji wiem, że wielkie persony w mikronacjach mają imiona zaczynające się na "He" (Helwetyk, Heinz), a ty dla Nas jesteś jak ojciec prowadzący nas przez pastwisko i pilnujący, aby żaden zły wilk z Sarmacji nie zabrał nam siana nikt się w tym wszystkim nie pogubił. Dla Nas jesteś największym, z największych.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑22 sierpnia 2022, 22:31Na pewno staram się być najlepszym, czy mi to wychodzi? Serio pisząc to ostatnimi czasy nie jestem pewien, ale staram się, staram...Joachim Cargalho pisze: ↑22 sierpnia 2022, 21:54Ach tam, zbędne dociekanie...Heinz-Werner Grüner pisze: ↑21 sierpnia 2022, 23:20
Kurde, to by było całkiem miłe, ale gdyby tych oberhauptów było z tysiąc.![]()
/-/Sophie Susanne Cargalho
Dumna obywatelka Kotliny

Dumna obywatelka Kotliny