Trzeba wywiesić w oficjalnej rezydencji Oberhaupta !
Cudo !
Trzeba wywiesić w oficjalnej rezydencji Oberhaupta !

Można, oczywiście, natomiast, jak pisałem wielokrotnie, jam jest skromny chłopak. Nie potrzebuje takiego dowartościowania na korytarzach. Co innego jakby każdy Edel miał "replikę" w domu, nad łóżkiem.Juan de la Cerda pisze: ↑23 września 2025, 02:18Trzeba wywiesić w oficjalnej rezydencji Oberhaupta !
Cudo !

Mogło, mogło. Nie pomagaliście i strzelałem.Femme Mystere pisze: ↑25 września 2025, 11:54 @Leszek Ebe-Grüner chciałam ci podziękować za to pełne napięć opowiadanie, które dało mi tyle radości przy czytaniuCzy możemy liczyć na jakąś kolejną przygodę?
Gratuluję również @Heinz-Werner Grüner epickiego zwycięstwa. Nie mogło być inaczej.
Dziękować bardzo. Co do kolejnej przygody, możliwe ale w innym klimacie. Aczkolwiek chciałbym już teraz ogłosić że to właśnie ten wątek przebił dopiero moją aktywność nad Maulwurfami! Ale to taka ciekawostka.Femme Mystere pisze: ↑25 września 2025, 11:54 @Leszek Ebe-Grüner chciałam ci podziękować za to pełne napięć opowiadanie, które dało mi tyle radości przy czytaniuCzy możemy liczyć na jakąś kolejną przygodę?
Gratuluję również @Heinz-Werner Grüner epickiego zwycięstwa. Nie mogło być inaczej.