Umówmy się, technikalia obecnie nie są jakieś ważne. Bo po co komu jakiś system, czy inne wymysły twórczej pracy z komputerem, skoro kraj na polu aktywnościowym upada? Lepiej pójść prostą ścieżką i jak najbardziej umilić czas tutaj spędzony bez technikaliów. To jest nam po prostu zbędne.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑27 czerwca 2022, 08:15 Plusem Edelweiss jest pomysłowość i dążenie do realizacji pomysłów. Tak, ogranicza nas brak technikaliów, tak nie jesteśmy doskonali, ale jest kilka osób, które są gwarantem powtarzalności. Jedni nie mogą, to inni ich zastępują. Siła w składzie. Danke Edle!
Peterkowa Skrzynia na miłosne wyznania
Re: Peterkowa Skrzynia na miłosne wyznania
/-/Sophie Susanne Cargalho
Dumna obywatelka Kotliny

Dumna obywatelka Kotliny

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Trudno się z Szanowną nie zgodzić. U nas siła jest intelekt i pomysłowość. Mimo wszystko jakieś minimalne standardy typu strona będą pomału potrzebne. Nic na siłę, bez pośpiechu.Sophie pisze: ↑27 czerwca 2022, 09:40Umówmy się, technikalia obecnie nie są jakieś ważne. Bo po co komu jakiś system, czy inne wymysły twórczej pracy z komputerem, skoro kraj na polu aktywnościowym upada? Lepiej pójść prostą ścieżką i jak najbardziej umilić czas tutaj spędzony bez technikaliów. To jest nam po prostu zbędne.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑27 czerwca 2022, 08:15 Plusem Edelweiss jest pomysłowość i dążenie do realizacji pomysłów. Tak, ogranicza nas brak technikaliów, tak nie jesteśmy doskonali, ale jest kilka osób, które są gwarantem powtarzalności. Jedni nie mogą, to inni ich zastępują. Siła w składzie. Danke Edle!
- Isabella M. Neumann-Swann • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Wiadomo, ze wszystko z czasem. I sama przyznam sie ze powoli mysle by i Intytut czy Akademie ktora mam w planach zrobic na osobnych stronach jak jest muzeum historii herr @Orjon Surma
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
A to już upatrywał bym by było łatwiej/czytelniej dla samej autorki. Dobra zabawa przede wszystkim.Isabella Swann pisze: ↑27 czerwca 2022, 13:47 Wiadomo, ze wszystko z czasem. I sama przyznam sie ze powoli mysle by i Intytut czy Akademie ktora mam w planach zrobic na osobnych stronach jak jest muzeum historii herr @Orjon Surma
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ja wiem
po prostu mam ochotę stworzyć coś sama
Co będzie miłe dla oka 

- Peetri Romanaav • Stempel
- Gesicht der Garnison
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Tylko czekać na kolejne inicjatywy obywatelskie. Najaktywniejsza państwo w Pollinie maleńka kotlina, która wciąż nie chce się ugiąć przed kolosami. 
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No akurat tutaj Herr Feldwebel nie ma racji. Obecnie jesteśmy na pograniczu 2-3 miejsca. Lumeria prowadzi zdecydowanie. Tyle nadworny statystyk.Piotr Romanow pisze: ↑27 czerwca 2022, 17:04 Tylko czekać na kolejne inicjatywy obywatelskie. Najaktywniejsza państwo w Pollinie maleńka kotlina, która wciąż nie chce się ugiąć przed kolosami.![]()
- Peetri Romanaav • Stempel
- Gesicht der Garnison
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Spokojnie Herr Oberhaupt, małymi kroczkami i naszym miejscem będzie to pierwsze przodujące. Nasza kotlina to magiczne miejsce, gdzie bardzo szybko można liczyć na wszelaką aktywność, bo w końcu rządzący nigdy nie odmawia żadnych aktywności obywateli, ba! Sam je wspiera.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑27 czerwca 2022, 21:31
No akurat tutaj Herr Feldwebel nie ma racji. Obecnie jesteśmy na pograniczu 2-3 miejsca. Lumeria prowadzi zdecydowanie. Tyle nadworny statystyk.![]()
Swoją drogą muszę napisać wniosek o nadanie dla Herr Oberhaupta medal za Edeliebe, ponieważ należy się za udział, a także aktywne prowadzenie tego święta.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie jest też tak, że zgodzę się na wszystko. Mimo to wspieram inicjatywy, ba razem z Wami chce je budować, bo ja to też obywatel, a nie żaden nadczłowiek.Piotr Romanow pisze: ↑27 czerwca 2022, 21:34 Spokojnie Herr Oberhaupt, małymi kroczkami i naszym miejscem będzie to pierwsze przodujące. Nasza kotlina to magiczne miejsce, gdzie bardzo szybko można liczyć na wszelaką aktywność, bo w końcu rządzący nigdy nie odmawia żadnych aktywności obywateli, ba! Sam je wspiera.
Miałem już nawet siebie dopisanego, ale jakoś cieżko mi przez myśl przeszło nadawanie sobie medalu. Jeśli się uprzecie to ok, zrobię to. Jutro i tak planuje jedno, co najmniej rozporzadzenie wydać.Piotr Romanow pisze: ↑27 czerwca 2022, 21:34 Swoją drogą muszę napisać wniosek o nadanie dla Herr Oberhaupta medal za Edeliebe, ponieważ należy się za udział, a także aktywne prowadzenie tego święta.
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ja też już Oberhauptowi napisałam, że jak to tak bez medalu dla niego!