Peterkowa Skrzynia na miłosne wyznania

Jedni powiedzą, że to "edelwajskie walentynki", inni, że "noc Kupaly", a my po prostu zwiemy to Edeliebe. W tym czasie jesteśmy otwarci na wszystkie miłosne sprawy. Wyznaj komuś miłość, poznaj nowych ludzi lub zwyczajnie baw się w gronie przyjaciół!
Awatar użytkownika
Peetri Romanaav Stempel
Gesicht der Garnison

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Peterkowa Skrzynia na miłosne wyznania

Post autor: Peetri Romanaav »

Heinz-Werner Grüner pisze: 26 czerwca 2022, 21:14
Wiesz co mnie cieszy, Herr Romanow?
Mamy na marzec rocznicę i nasze Schmelzfest na początek wiosny. Mamy Edeliebe na pocztek lata, mamy Oktoberfest na Jesień i na zimę wystarczy coś ciekawe, ale innego niż wszędzie wymysleć i będę się czuł jak Don Corleone Mikronacji. ;)
Bardzo mnie cieszy, że malutka Kotlina idzie tak do przodu... Chciałbym też zobaczyć napływ ludzi do tego kraju. Niekoniecznie tych starych, którzy już są w Pollinie, ale nowe twarze, to chyba moje największe marzenie, aby nasz wirtualny świat odżył. ;)
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Piotr Romanow pisze: 26 czerwca 2022, 21:17
Heinz-Werner Grüner pisze: 26 czerwca 2022, 21:14
Wiesz co mnie cieszy, Herr Romanow?
Mamy na marzec rocznicę i nasze Schmelzfest na początek wiosny. Mamy Edeliebe na pocztek lata, mamy Oktoberfest na Jesień i na zimę wystarczy coś ciekawe, ale innego niż wszędzie wymysleć i będę się czuł jak Don Corleone Mikronacji. ;)
Bardzo mnie cieszy, że malutka Kotlina idzie tak do przodu... Chciałbym też zobaczyć napływ ludzi do tego kraju. Niekoniecznie tych starych, którzy już są w Pollinie, ale nowe twarze, to chyba moje największe marzenie, aby nasz wirtualny świat odżył. ;)
Jest na to duża szansa. Mamy w zanadrzu pomysły, ale na spokojnie je realizujemy. Czekamy na dogodny moment.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Isabella M. Neumann-Swann Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Isabella M. Neumann-Swann »

Tylko jak coś kolejną imprezę proszę na miesiąc do przodu bym się nie goniła ze wszystkim 😁
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Isabella Swann pisze: 26 czerwca 2022, 21:30 Tylko jak coś kolejną imprezę proszę na miesiąc do przodu bym się nie goniła ze wszystkim 😁
O! I wreszcie ktoś mądrze prawi!
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Sophie Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Sophie »

Dziękuję za Peterki oraz za cale Edeliebe, na następny rok przynajmnej będzie się o rocznicy pamiętało.
/-/Sophie Susanne Cargalho
Dumna obywatelka Kotliny
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Peetri Romanaav Stempel
Gesicht der Garnison

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Sophie pisze: 26 czerwca 2022, 23:29 Dziękuję za Peterki oraz za cale Edeliebe, na następny rok przynajmnej będzie się o rocznicy pamiętało.
Ślubu jeszcze nie wzięliśmy skarbie, także do rocznicy jeszcze trochę. ;)
Awatar użytkownika
Fatima Popow-Chojnacka Stempel

ODZNACZENIA

Post autor: Fatima Popow-Chojnacka »

Powiem szczerze, jeśli te święta będą odbywać się nieprzerwanie to naprawdę Edelweiss będzie bardzo atrakcyjną mikronacją na wiele lat. Mi jako gościowi podoba się to. I to też pokazuje innym mikronacjom jak zrobić aktywność i dobrze się bawić.
( – ) Fatima Popow-Chojnacka
Obrazek
Awatar użytkownika
Peetri Romanaav Stempel
Gesicht der Garnison

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Fatima Marcjan-Chojnacka pisze: 27 czerwca 2022, 00:51 Powiem szczerze, jeśli te święta będą odbywać się nieprzerwanie to naprawdę Edelweiss będzie bardzo atrakcyjną mikronacją na wiele lat. Mi jako gościowi podoba się to. I to też pokazuje innym mikronacjom jak zrobić aktywność i dobrze się bawić.
Bo w mikroświecie właśnie chodzi o rozrywkę, wiele państw stawia na politykę, czy też inne rzeczy takie jak regionalizm etc.. Tu się pojawia problem, że nie każdego to kręci, to samo chciałem zaproponować w Sarmacji, ale wtedy Frau Fatimo, pamiętam że moja propozycja nie pasowała. Tutaj zaproponowałem Oberhauptowi żeby zrobić coś takiego letniego jak nasze v-walentynki, które nigdzie w Pollinie nie widziałem i okazuje się, że nawet Tobie to przypadło do gustu. ;)

Trzeba było zaufać, to takich atrakcji miałaby Sarmacja do przesady, co planuję tutaj robić, bo widzę, że nie pracuje jedne obywatel, a cały zespół, naród. Także, mam nadzieję, że w końcu uda się zrobić kraj przynajmniej trochę lepszy od dinozaurów, które nic ciekawego nie oferują młodym mikronautom, a jedyne co to to czego nauczyli nas ludzie z poprzedniego pokolenia i niestety w nim pozostali.
Awatar użytkownika
Femme Mystere Stempel
Faktotum

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Femme Mystere »

@Piotr Romanow to również i moje marzenie. Mam na to wiele pomysłów, lecz do ich realizacji potrzebujemy jeszcze wiele. Edelweiss musi rozwinąć skrzydła na wielu płaszczyznach, liczymy na wsparcie naszych wspaniałych obywateli. A widząc dotychczasowe zaangażowanie i ubaw, jaki wspólnie mamy, napawa mnie to optymizmem. Póki co reklamowaliśmy się trochę wśród miłośników pbfów, ale sporadycznie. Zaczęłam prace również nad ulepszeniem lawiny. Gdy ogarnę się z robotą, to ruszymy powoli dalej.
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Plusem Edelweiss jest pomysłowość i dążenie do realizacji pomysłów. Tak, ogranicza nas brak technikaliów, tak nie jesteśmy doskonali, ale jest kilka osób, które są gwarantem powtarzalności. Jedni nie mogą, to inni ich zastępują. Siła w składzie. Danke Edle!
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
ODPOWIEDZ

Wróć do „Edeliebe 1922”