ESB FußballLiga - Sezon VI
Moderator: Targersdorf Borisz
- Pavel van der Gibson • Stempel
- Ambasador Księstwa Sarmacji
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: ESB FußballLiga - Sezon VI
Szczerze mówiąc, to ja bym nie zmieniał. To jest właśnie siła ligi, że nie jest przerośnięta i w miarę aktywna pod względem trenerskim. Każda nowa drużyna to więcej potencjalnych trenerów do wymiany.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Tu się zgodzę również.Pavel van der Gibson pisze: ↑10 czerwca 2025, 22:20 Szczerze mówiąc, to ja bym nie zmieniał. To jest właśnie siła ligi, że nie jest przerośnięta i w miarę aktywna pod względem trenerskim. Każda nowa drużyna to więcej potencjalnych trenerów do wymiany.
- Targersdorf Borisz • Stempel
-
ODZNACZENIA
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑11 czerwca 2025, 09:23Tu się zgodzę również.Pavel van der Gibson pisze: ↑10 czerwca 2025, 22:20 Szczerze mówiąc, to ja bym nie zmieniał. To jest właśnie siła ligi, że nie jest przerośnięta i w miarę aktywna pod względem trenerskim. Każda nowa drużyna to więcej potencjalnych trenerów do wymiany.![]()
Jak wiele trzeba zmienić, aby wszystko zostało po staremu
sekretarz ESB d/s piłki nożnej
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie no, skłaniam się nad rozwojem, ale nie sądzę, że uda nam się stworzyć sensowną dwupoziomową ligę. Na razie ze dwa zespoły i będzie git.Targersdorf Borisz pisze: ↑11 czerwca 2025, 10:14Heinz-Werner Grüner pisze: ↑11 czerwca 2025, 09:23Tu się zgodzę również.Pavel van der Gibson pisze: ↑10 czerwca 2025, 22:20 Szczerze mówiąc, to ja bym nie zmieniał. To jest właśnie siła ligi, że nie jest przerośnięta i w miarę aktywna pod względem trenerskim. Każda nowa drużyna to więcej potencjalnych trenerów do wymiany.![]()
Jak wiele trzeba zmienić, aby wszystko zostało po staremu![]()
- Gaetano Kohlmeise • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
To ja się odezwę, bo widzę, że zostałem wywołany. Obecnie prowadzę DKS Szarotki w Międzymikronacyjnej Lidze Kobiet, więc realizuję się piłkarsko w Kotlinie. Nie było tak, gdy zgłaszałem swoją chęć dołączenia do ESB. W związku z tym, na chwilę obecną nie chcę się zbytnio rozpychać, jeśli wizją ESB jest bycie nie za dużą ligą. Z drugiej strony, gdyby zabrakło wam przysłowiowego "czwrtego do brydża" chętnie moge przejąć/stworzyć klub w ESB, bo mam jeszcze jeden slot wolny.
Korzystając z okazji, informuję, że w wakacje wrócę do żywych w Edelweiss
Korzystając z okazji, informuję, że w wakacje wrócę do żywych w Edelweiss
- Roman Schädel • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
-
ODZNACZENIA
Mielibyśmy w lidze Teologiczne DerbyRoman Schädel pisze: ↑11 czerwca 2025, 13:56 Myślę, że klub Ewangelicy Edelweiss byłby świetny dla Unterligi.![]()
sekretarz ESB d/s piłki nożnej
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Cieszy mnie zainteresowanie. Jak tylko ustalę co dalej z Vorwarts, pomyślimy o nowych zespołach.
Skoro zainteresowanych jest dwóch trenerów to "update" do 10-ciu w Oberlidze to nasz cel numer 1 na kolejny sezon,
Skoro zainteresowanych jest dwóch trenerów to "update" do 10-ciu w Oberlidze to nasz cel numer 1 na kolejny sezon,
-
ODZNACZENIA
- Fatima Popow-Chojnacka • Stempel
-
ODZNACZENIA
Jak już taki temat się pojawił, a miałam napisać w tej sprawie. Niestety ale jestem zmuszona zrezygnować. Dziękuję Wam za zabawę i rywalizację. Cieszy się, że mogłam spróbować sił w Waszej lidze. Ale jednak nie dam rady prowadzić teraz więcej drużyn, z resztą widać po wynikach xd Poprowadzę oczywiście drużynę do końca sezonu.